Κλείσιμο
ΑΘΛΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ logo

ΑΘΛΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

+30 694 428 1400
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Κριτικές

Επικοινωνία

Το τμήμα Ρυθμικής και Γενικής Γυμναστικής ιδρύθηκε το 2011 και αναγνωρίστηκε από την Γ.Γ.Α το 2013. Μέσα σε αυτά τα χρονιά ο σύλλογος μας έχει καταφέρει να απασχολεί πάνω από 120 παιδιά και να έχει διαφορετικούς χώρους προπόνησης ανάλογα με το εάν ανήκει στο αγωνιστικό τμήμα ή το τμήμα της γενικής γυμναστικής.

Οι αθλήτριες του αγωνιστικού συμμετέχουν ενεργά από το 2015 στους πανελλήνιους Αγώνες της Ομοσπονδίας φέρνοντας διακρίσεις στο Σωματείο μας με προκρίσεις στους Τελικούς Πανελλήνιους καθώς και σε CUP με θέσεις στην οκτάδα. 

Η Γενική Γυμναστική που περιλαμβάνει στοιχεία ρυθμικής, ενόργανης, μπαλέτου, συγχρόνου χορού, αεροβικής και ακροβατικής και είναι ομαδικό άθλημα που απασχολεί αγόρια και κορίτσια καλλιεργείται στο Σωματείο μας από το 2011. Από τότε συμμετέχουν όλα τα τμήματα της Γενικής σε αναγνωρισμένα από την Ομοσπονδία Festival και από το 2018 σε contest οπού την περσινή χρονιά 2019 κατακτήσαμε το ασημένιο μετάλλιο στο Cosmo gym Contest!!

H Ρυθμική και Γενική Γυμναστική διδάσκεται και καλλιεργείται από γυμνάστριες - προπονήτριες με σκοπό τα παιδιά να αναπτύξουν υγιές σώμα να αγαπήσουν τον αθλητισμό, το ευ αγωνίζεσθαι, να καλλιεργήσουν την υπομονή, την επιμονή και την δια βίου άσκηση.

Λιγότερα