Κλείσιμο
Εκδόσεις Ψυχογιός logo

Εκδόσεις Ψυχογιός

+30 210 3618 654
Εμμανουήλ Μπενάκη 13-15, Αθήνα
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Κριτικές

Επικοινωνία

Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ είναι ένας πολυσυλλεκτικός εκδοτικός οίκος με περισσότερους από 5.000 εκδομένους τίτλους και 2.600 e-books για κάθε προτίμηση και ηλικία. Το 2021, ο εκδοτικός οίκος συμπλήρωσε τα 42 χρόνια λειτουργίας, διακρίθηκε με το βραβείο του #1 SUPERBRAND στον χώρο των εκδόσεων για τα έτη 2021 και 2022 και είναι σταθερά ο #1 εκδοτικός οίκος στην προτίμηση του αναγνωστικού κοινού βάσει της έρευνας brand awareness της Metron analysis από το 2011 μέχρι το 2021!

Τα βιβλία των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ διατίθενται σε πάνω από 2.500 βιβλιοπωλεία και άλλα σημεία πωλήσεων στην Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς επίσης και από το ομώνυμο βιβλιοπωλείο στην Αθήνα. 

Βρες το επόμενο βιβλίο που θα διαβάσεις ανάμεσα στις καλύτερες επιλογές! Σου προτείνουμε Λογοτεχνία από αγαπημένους και βραβευμένους συγγραφείς, Βιβλία Γενικών Γνώσεων με τα πιο ενδιαφέροντα θέματα, Νεανικά Μυθιστορήματα και Παιδικά Βιβλία που θα συναρπάσουν κάθε αναγνώστη, best seller βιβλία και «φρέσκιες» προτάσεις για κάθε προτίμηση και ηλικία.

Παιχνίδια

Διάλεξε έξυπνα παιδικά παιχνίδια και βιβλιο-παιχνίδια που ικανοποιούν τις διαφορετικές ανάγκες κάθε παιδιού και το βοηθούν να αναπτύξει τα ταλέντα του! Βρες υπέροχα παζλ και επιτραπέζια, εκπαιδευτικά παιχνίδια και κατασκευές, ποδήλατα και ποδοκίνητα οχήματα, μουσικά παιχνίδια, παιχνίδια ρόλων, φιγούρες και αξεσουάρ για αξέχαστες στιγμές διασκέδασης και δημιουργικότητας.

Εκπαιδευτικά Προγράμματα στα Σχολεία

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, αγαπητοί σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων,

Στις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ πιστεύουμε ότι ένα βιβλίο είναι ένας συνδετικός κρίκος ανάμεσα στους αναγνώστες, τον συγγραφέα και τον κόσμο όλο.

Με βάση αυτό το τρίπτυχο, τα νέα βιβλία και οι δράσεις φιλαναγνωσίας των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ εμπλουτίζονται διαρκώς και φέρνουν τους μαθητές ένα βήμα πιο κοντά στο λογοτεχνικό βιβλίο.

Παράλληλα, πιστεύουμε ότι οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς αποτελούν τον θεμέλιο λίθο για τη μύηση των παιδιών στον χώρο του βιβλίου, γι’ αυτό σας προτείνουμε σεμινάρια φιλαναγνωσίας για εκπαιδευτικούς και γονείς.

Λιγότερα