Κλείσιμο
Α.Σ. ΑμεΑ ΑΕΤΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ logo

Α.Σ. ΑμεΑ ΑΕΤΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

+30 2312 315 194
+30 694 432 0767
Καυταντζόγλειο Στάδιο
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Κριτικές

Επικοινωνία

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΑμεΑ ΑΕΤΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ένας αθλητικός σύλλογος με σημαντική κοινωνική δράση και πολλές επιτυχίες στα αθλήματα που καλλιεργεί.

Μάλιστα Οι Αετοί Θεσσαλονίκης είναι το μόνο σωματείο που καλλιεργεί το άθλημα του Μπότσια στην Θεσσαλονίκη!

Μπότσια

Το άθλημα του Μπότσια είναι ένα άθλημα που χαρακτηρίζεται ως το κατεξοχήν άθλημα των ΑμεΑ. Οι Αετοί Θεσσαλονίκης είναι το μόνο σωματείο που καλλιεργεί το άθλημα του Μπότσια στην Θεσσαλονίκη με τις προπονήσεις να γίνονται στο 4ο Δημοτικό Θεσσαλονίκης υπό την καθοδήγηση του καθηγητή φυσικής αγωγής κ. Κουκουβίτη. Το άθλημα του Μπότσια για εμάς είναι ένα παράσημο που σκοπεύουμε να το προβάλουμε όσο γίνεται περισσότερο.

Στίβος

Το άθλημα του στίβου είναι το δημοφιλέστερο άθλημα με πολλές επιτυχίες σε πανελλήνιο και παγκόσμιο επίπεδο. Στο σωματείο μας λειτουργούν 4 τμήματα: αρχαρίων, προχωρημένων, ρίψεων, ανάπτυξης και σε αυτά συμμετέχουν άτομα με νοητικές, κινητικές, όρασης αναπηρίες. Οι προπονήσεις γίνονται στο Καυτανζόγλειο στάδιο υπό την καθοδήγηση του προπονητή ειδικής αγωγής κ. Μπογιατζόγλου και της προπονήτριας στίβου κ. Ουντζούδη.

Κολύμβηση

Το άθλημα κολύμβησης αφορά σε άτομα με νοητικές, κινητικές, όρασης αναπηρίες. Έχει τμήμα και στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη και όπως όλα τα τμήματα συμμετέχει κάθε χρόνο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΕΑΟΜ ΑμεΑ και σε κολυμβητικές ημερίδες.

Καλαθοσφαίριση

Το άθλημα της καλαθοσφαίρισης αφορά σε άτομα με νοητικές αναπηρίες και στο σωματείο μας λειτουργούν δύο τμήματα: αρχαρίων και προχωρημένων. Οι προπονήσεις γίνονται σε κλειστά γυμναστήρια του Δήμου Θεσσαλονίκης υπό την καθοδήγηση του προπονητή ειδικής αγωγής κ. Μπογιατζόγλου. Το σωματείο μας συμμετέχει κάθε χρόνο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΕΑΟΜ ΑμεΑ και επιπροσθέτως υλοποιεί κάθε χρόνο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης ΑμεΑ με την συμμετοχή ειδικών σχολείων και ΚΔΑΠ της Θεσσαλονίκης.

Επιτραπέζια Αντισφαίρηση

Το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης αφορά σε άτομα με νοητικές και κινητικές αναπηρίες. Προπονητής του τμήματος είναι ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής κ. Ρεζούδης και όπως όλα τα τμήματα συμμετέχει κάθε χρόνο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΕΑΟΜ ΑμεΑ.

Άρση Βαρών σε πάγκο

Το άθλημα της άρσης βαρών σε πάγκο είναι αν άθλημα που αφορά σε άτομα με κινητικές αναπηρίες και είναι από τα αθλήματα που έχουν φέρει διακρίσεις στην Ελλάδα σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι προπονήσεις γίνονται στο ΔΑΚ Πυλαίας υπό την καθοδήγηση του ομοσπονδιακού προπονητή κ. Ιωαννίδη.

Πληροφορίες: 2312315194, 6944320767

Λιγότερα