Κλείσιμο
ART FACTORY - Εργαστήρι Εικαστικών Τεχνών logo

ART FACTORY - Εργαστήρι Εικαστικών Τεχνών

+30 2315 509 752
+30 694 253 3497
Ύδρας 44Β, Θεσσαλονίκη
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Ωράριο

Κριτικές

Επικοινωνία

Σας προσκαλούμε να βαδίσουμε μαζί σε δημιουργικές διαδρομές, να καλλιεργήσουμε καλλιτεχνικές δεξιότητες, να επικοινωνήσουμε, να μοιραστούμε σκέψεις και συναισθήματα και να δώσουμε τροφή στις ανάγκες της ψυχής μας. Να ταξιδέψουμε με όχημα την τέχνη, στα μονοπάτια της φαντασίας, της έκφρασης και της χαράς των αισθήσεων. Καλή αρχή!

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 19 Σεπτεμβρίου με εργαστήρια εικαστικών, ζωγραφικής, σχεδίου, γλυπτικής, θεατρικού παιχνιδιού, graffiti art, σχέδιο manga για παιδιά, εφήβους και ενήλικες

Στον χώρο μας πραγματοποιούνται μαθήματα επίσης καλλιτεχνικές και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις καθώς και δημιουργικά πάρτι.

Το ArtFactory Εργαστήριο Τέχνης είναι ένας χώρος μάθησης και δημιουργίας με άξονα την Τέχνη. Από το 2008 η μύηση των παιδιών και των ενηλίκων στον ανεξάντλητο και ευρηματικό κόσμο των Εικαστικών Τεχνών είναι ο βασικός στόχος των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, μέσα από εργαστήρια, φεστιβάλ, εκδηλώσεις και δημιουργικά πάρτι. Τα εργαστηριακά μαθήματα προσφέρουν στους μικρούς και μεγάλους καλλιτέχνες, τα εφόδια και τις τεχνικές γνώσεις για:

  • να εξερευνήσουν τα όρια της δημιουργικότητας τους.
  • να ανακαλύψουν τον πλούτο της εικαστικής γλώσσας μέσα από τη ζωγραφική, τη γλυπτική, τη χειροτεχνία, το κολάζ ,την κατασκευή μάσκας και μαριονέτας ,τη φωτογραφία κ.α.
  • να εξοικειωθούν με την ιστορία της τέχνης μελετώντας το έργο σπουδαίων καλλιτεχνών και να δημιουργήσουν τα δικά τους πρωτότυπα έργα.

Τα τμήματα είναι χωρισμένα σε ηλικιακές ομάδες και δεν θα ξεπερνάνε τα 12 άτομα. Για τις συνθήκες λειτουργίας θα ακολουθήσουμε τους κανόνες που ορίζει το αρμόδιο υπουργείο υγείας. Στο χώρο πραγματοποιείται καθημερινά καθαριότητα και απολύμανση και υπάρχει φυσικός αερισμός.

 Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή σε ένα πρώτο μάθημα γνωριμίας δωρεάν.

Κόστος Εργαστηρίων                                                                                                            

40€ μηνιαία συνδρομή / 65€  για τα αδέρφια (συμπεριλαμβάνονται τα υλικά).

 

Πρόγραμμα Εργαστηρίων (από 19 Σεπτεμβρίου)


" Ή Τέχνη είναι ο πιο σύντομος Δρόμος από άνθρωπο σε άνθρωπο."

Αντρέ Μαλρώ, 1901-1976.

 

Τα Εργαστήρια μας

 

 

 

Λιγότερα