Κλείσιμο
ΚΗΠΟΠΑΙΔΕΙΑ logo

ΚΗΠΟΠΑΙΔΕΙΑ

+30 210 6033 609
Εθνικής Αντιστασεως 39, Παλήννη
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Κριτικές

Επικοινωνία

Φέρνουμε τα παιδιά κοντά στην φύση !

Δυστυχώς, η ζωή στην πόλη αλλά και οι ρυθμοί της καθημερινότητας οδηγούν μικρούς και μεγάλους στην απομάκρυνση από το φυσικό περιβάλλον. Σε αυτή την ανάγκη έρχεται να απαντήσει η Κηποπαιδεία, ένας φυσικός παιδότοπος και χώρος βιωματικής εκπαίδευσης στην Παλλήνη, που υπόσχεται ιδανική μάθηση μέσα από παιχνίδι, ποιοτική ψυχαγωγία σε ένα ασφαλές περιβάλλον και πολύπλευρη ανάπτυξη δεξιοτήτων ζωής.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ελεύθερο παιχνίδι διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή του παιδιού, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη συγκρότηση της προσωπικότητάς του. Παίζοντας στην αγκαλιά της φύσης αποκτά με βιωματικό τρόπο σημαντικές γνώσεις αναπτύσσοντας παράλληλα δεξιότητες κίνησης, παρατήρησης, συντονισμού, επίλυσης προβλήματος κ.ά. Παράλληλα, ως μέλος μιας ομάδας ενισχύει την κοινωνική του προσαρμογή, μυείται στα μαγικά απαραίτητα συστατικά της φιλίας και της συνεργασίας και μαθαίνει να εκτιμά τη γνώμη των άλλων, την αλληλοβοήθεια και την ευγενή άμιλλα. Εκτός από το ελεύθερο παιχνίδι, ο εξωτερικός χώρος αξιοποιείται για βιωματικά προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, κυνήγι θησαυρού, ομαδικές δρατηριότητες φυσικής αγωγής κ.ά.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (ΠΑΡΤΥ, ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ, Κ.Α)

Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο, την απόλυτη ατμόσφαιρα για πάρτι και βαφτίσεις. Μουσικές, χρώματα, χοροί, γέλια, δημιουργικά παιγνίδια, όλα μπερδεύονται γλυκά στη γιορτή σας που είναι και δική μας!

Πέρα από τη διάθεση του χώρου, αναλαμβάνουμε τις δημιουργικές δραστηριότητες, τη διακόσμηση, το catering και ό,τι άλλο χρειαστείτε, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ

Τα καινοτόμα προγράμματα «Περιβαλλοντικής Συνείδησης» που πραγματοποιούμε στην Κηποπαιδεία βρίσκουν στο μοναδικό φυσικό περιβάλλον μας το ιδανικό πεδίο υλοποίησης. Μια ομάδα ειδικών συνεργατών, περιβαλλοντολόγων και παιδαγωγών, μυεί με βιωματικό τρόπο τους μαθητές στις ευεργετικές ιδιότητες της χλωρίδας για την ζωή στον πλανήτη μας.

ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Μέσα από την βιωματική μάθηση τα παιδιά θα αγαπήσουν την οικολογία, ενσωματώνοντας την στον τρόπο ζωής τους. Γιατί η περιβαλλοντική συνείδηση είναι ύψιστο ζήτημα παιδείας! Τα προγράμματα αυτά προσαρμόζονται ανάλογα με την ηλικία των παιδιών / την τάξη.

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΖΩΗΣ (LIFE SKILLS)

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Λιγότερα