Κλείσιμο
ΜΑΘΗΜΑΤΟΠΑΙΓΝΙΟ logo

ΜΑΘΗΜΑΤΟΠΑΙΓΝΙΟ

+30 210 492 9623
+30 698 583 1613
Καισαρείας 80, Νίκαια
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Ωράριο

Κριτικές

Επικοινωνία

Στο κέντρο μας τα παιδιά έρχονται καθημερινά για να μελετήσουν για την επόμενη μέρα του σχολείου.

Προετοιμάζονται κατάλληλα για τις καθημερινές απαιτήσεις του σχολείου, καθοδηγούνται από έμπειρους εκπαιδευτικούς που τους βοηθάνε, λύνουν κάθε απορία τους και μαζί με τα παιδιά οργανώνουν το πρόγραμμα μελέτης τους. Τα παιδιά, με αυτόν τον τρόπο, μαθαίνουν να οργανώνουν τις εργασίες τους σε ένα συγκεκριμένο χρόνο, να αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους και την κριτική τους σκέψη.

Τα παιδιά πρέπει να μάθουν να μελετούν χωρίς άγχος και να προσπαθούν συνεχώς, χωρίς να σκέφτονται ότι θα κάνουν λάθη. Εξάλλου από τα λάθη μαθαίνουμε, τα επεξεργαζόμαστε, έτσι ώστε την επόμενη φορά, να μην κάνουμε το ίδιο λάθος.

Υπάρχει δυνατότητα ενισχυτικής διδασκαλίας σε περιόδους διαγωνισμάτων, αλλά και ενδυνάμωσης μαθημάτων στη Γλώσσα και στα Μαθηματικά.

Ο χώρος μας είναι οικείος, φωτεινός, με όμορφα ζεστά χρώματα που ηρεμούν το κάθε παιδί. Μέσα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο φιλικό και χαρούμενο περιβάλλον, τα παιδιά δραστηριοποιούνται και γίνονται μέλος μιας ομάδας ατόμων. Μετά το πέρας της μελέτης, υπάρχουν απογευματινές δραστηριότητες παιδιών καθημερινά στις 19:30 και κάθε Σάββατο πρωί 11:30 -15:00.

Προσφέρουμε εκτός από τη μελέτη των παιδιών και δημιουργική απασχόληση. Με τη δημιουργική απασχόληση τα παιδιά κοινωνικοποιούνται, εξωτερικεύουν τα συναισθήματά τους, ευαισθητοποιούνται, έρχονται σε επαφή με τις τέχνες, αφήνουν ελεύθερο τον εαυτό τους, νιώθουν αυτοπεποίθηση και μαθαίνουν το αίσθημα της ομαδικότητας.

Τα εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης περιλαμβάνουν:

🔹 Kitchen Lab - Εργαστήρι Μαγειρικής
🔹 Κινητικά Παιχνίδια
🔹 Κατασκευές
🔹 Messy & Sensory Play

* Η Μαγειρική και οι Κατασκευές θα πραγματοποιούνται εναλλάξ το Σάββατο!
** Το πρόγραμμα της δημιουργικής απασχόλησης τα Σάββατα ξεκινάει από 18/09/2021

Επίσης, το κέντρο μας σε περιόδους διακοπών του σχολείου διοργανώνει camp (Χριστούγεννα, Πάσχα, Καλοκαίρι), φύλαξη και δραστηριότητες παιδιών, καθώς επαναλήψεις μαθημάτων.

Προσφέρουμε έκπτωση στα αδέρφια και στην προπληρωμή των διδάκτρων του έτους.

Ώρες επικοινωνίας: 13:30 -18:00

Λιγότερα