Atelier Arts logo
Άνοιγμα Χάρτη
+30 2311 269 645
Νεαπόλεως 11 με Ανατολικής Θράκης, Κάτω Τούμπα

Atelier Arts

Είσαι παιδί και προσπαθείς να ανακαλύψεις την κλίση σου στις τέχνες;
Είσαι έφηβος και δεν το πήρες ακόμα απόφαση να καλλιεργήσεις το ταλέντο σου σε κάποια τέχνη;
Είσαι ενήλικας και νομίζεις πως είναι αργά να μάθεις μια νέα τέχνη;
Είσαι ΑμεΑ και δε βρίσκεις χώρο προσβάσιμο για την αγαπημένη σου τέχνη;


Το Atelier Arts είναι εδώ, σε νέο υπέροχο χώρο στην περιοχή της Κάτω Τούμπας, για να σε βοηθήσει να κάνεις ένα δημιουργικό ξεκίνημα, μέσα από διαδραστικά και βιωματικά εργαστήρια / σεμινάρια, σε όποια ηλικία και αν βρίσκεσαι!

Τα έμπειρα μέλη του ατελιέ θα σε καθοδηγήσουν με ευαισθησία και αγάπη στο νέο σου... ταξίδι! Σε έναν "ζεστό" χώρο , γεμάτο με χρώματα και εικόνες, που φτιάχτηκε με αγάπη και πολύ μεράκι!


Επισκεφτείτε τις διαδικτυακές καλλιτεχνικές εκθέσεις του Atelier Arts: 


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Σχέδιο & Ζωγραφική  
 • Χειροποίητες Κατασκευές & Ντεκουπάζ
 • Δημιουργικό Κέντημα
 • Φωτογραφία & Επεξεργασία Εικόνας
 • Σκίτσο & Κόμικς
 •  Ζαχαροπλαστική & Μαγειρική
 •  Μικροί Σκηνοθέτες
 •  Σχεδίαση Εντύπου & Τυπογραφία
 •  Επιτραπέζια Παιχνίδια
 •  Εκδόσεις Βιβλίων, Παραμυθιών & Κόμικς
 •  Βιβλιοθήκη - Αναγνωστήριο

Μπορείτε να αγοράσετε εξαιρετικές, χειροποίητες κατασκευές και δημιουργίες

που διαθέτει το Atelier Arts από τη σελίδα του στο facebook:

https://www.facebook.com/atelier.arts2019/shop/


 

Σχέδιο & Ζωγραφική

Απευθύνεται σε αρχάριους μαθητές κάθε ηλικίας και αποτελεί την αφετηρία για ένα διαρκές δημιουργικό ταξίδι. Μαθαίνουμε βασικές αρχές σχεδίου και χρώματος, ενώ τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι μολύβια, κάρβουνο, ακρυλικά χρώματα και ελαιοχρώματα. Δημιουργούμε έργα από έτοιμες εικόνες και ζωντανές συνθέσεις. Οι μαθητές συμμετέχουν στις εκθέσεις ζωγραφικής και στις ζωγραφικές εξορμήσεις μας και σε συνεργασία με το εκδοτικό τμήμα. Δυνατότητα ζωγραφικής κατ΄οίκον για ΑμεΑ.

 Χειροποίητες Κατασκευές & Ντεκουπάζ

Στη χειροτεχνία, παλιά ή άχρηστα αντικείμενα "μεταμορφώνονται" σε αντικείμενα καθημερινής χρήσης και διακόσμησης. Άτομα κάθε ηλικίας διασκεδάζουν δημιουργώντας τα δικά τους...έργα τέχνης, με μικρό κόστος και πολλή φαντασία. Στο τέλος κάθε σεζόν, γίνεται έκθεση και bazaar καλλιτεχνικών έργων με τα καλύτερα έργα των μαθητών.

 Δημιουργικό Κέντημα

Το εργαστήρι της διαχρονικής τέχνης του κεντήματος απευθύνεται σε αρχάριους μαθητές κάθε ηλικίας. Με απλές τεχνικές και πολλά υλικά όπως κλωστές, βελόνες, χάντρες, υφάσματα κ.α. φτιάχνουμε με πολλή αγάπη και φαντασία υπέροχα καθημερινά αντικείμενα και κοσμήματα. Στο τέλος κάθε σεζόν γίνεται έκθεση καλλιτεχνικών έργων των μαθητών

 Φωτογραφία & Επεξεργασία Εικόνας

Απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας, που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν την τέχνη της φωτογραφίας, χωρίς να είναι απαραίτητη κάποια προηγούμενη γνώση του αντικειμένου. Μέσα από τα μαθήματα, θα κατακτήσετε τη χαρά της αποτύπωσης της ματιάς σας στη φωτογραφική μηχανή. Οι μαθητές συμμετέχουν στις φωτογραφικές εκθέσεις και εξορμήσεις μας.

Σκίτσο & Κόμικς

Το σεμινάριο απευθύνεται σε αρχάριους και σε όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν θεμελιώδεις γνώσεις και δεξιότητες πάνω σε αυτή τη τέχνη. Μαθαίνουμε την ιστορία και τις βασικές αρχές των κόμικς, ανατομία προσώπου και σώματος, προοπτικός χώρος και οπτικές γωνίες, ελεύθερο σχέδιο, χρωματισμός, σχεδιάζουμε τον δικό μας χαρακτήρα αλλά και το πρόσωπό μας σε κόμικς κ.α.

 Ζαχαροπλαστική & Μαγειρική

Τα μέλη του τμήματος, μαθαίνουν να μαγειρεύουν καθημερινά φαγητά και γλυκά, μαθαίνουν για τους κανόνες υγιεινής στο φαγητό αλλά και για όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε στις συνταγές μας. Παρουσιάζουμε τις νόστιμες δημιουργίες μας στο κοινό, στις τακτικές εκθέσεις μας και μέσα από ψηφοφορία του κοινού βραβεύεται η καλύτερη προσπάθεια.

 Μικροί Σκηνοθέτες

Μαθαίνουμε πώς δημιουργούνται οι ταινίες και τα ντοκιμαντέρ και δημιουργούμε τη δική μας ταινία μικρού μήκους. Η εργασία είναι ομαδική και συμμετέχουν όλοι σε διαφορετικές εργασίες. Παράλληλα επισκεπτόμαστε επαγγελματικά στούντιο όπου γυρίζονται και μοντάρονται εκπομπές και ντοκιμαντέρ...

 Σχεδίαση Εντύπου & Τυπογραφία

Σε αυτό το σεμινάριο για εφήβους και ενήλικες κάνουμε τα πρώτα βήματα στη γραφιστική και την έντυπη οπτική επικοινωνία και μαθαίνουμε επαγγελματικά προγράμματα σχεδίασης μακέτας και επεξεργασίας εικόνας. Δημιουργούμε γραφικά και εικόνες εκφράζοντας ιδέες και συναισθήματα.

 Επιτραπέζια Παιχνίδια

Εμείς μαθαίνουμε τους κανόνες από διάφορα επιτραπέζια παιχνίδια, παίζουμε μεταξύ μας και συζητάμε διάφορες τεχνικές και στρατηγικές, παίρνουμε μέρος σε τακτικούς αγώνες που συμμετέχουν και άλλοι παίκτες με βραβεία για τους νικητές. Συζητάμε ιδέες για να σχεδιάσουμε το δικό μας επιτραπέζιο παιχνίδι...

 Εκδόσεις Βιβλίων, Παραμυθιών & Κόμικς

Μια ομαδική-συλλογική εργασία που γίνεται από τα μέλη του εργαστηρίου μας και τους αποφοίτους των σεμιναρίων (σχέδιο, ζωγραφική, σκίτσο, κόμικς, φωτογραφία και γραφιστική)και σκοπό έχει την έκδοση βιβλίων, παραμυθιών και κόμιξ σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, αλλά και τη διάθεσή τους στους χώρους πώλησης και στο διαδίκτυο.

 Βιβλιοθήκη - Αναγνωστήριο

Στη βιβλιοθήκη μας θα βρείτε εκατοντάδες βιβλία για διάφορες τέχνες που μπορείτε να διαβάσετε (ισχύει για όλα τα μέλη και τους μαθητές μας). Συμμετέχοντας σε κάποιο σεμινάριο γίνεστε μέλος ή μπορείτε απλά να γραφτείτε μέλος, να ενημερωθείτε για τα προνόμια σας και να επισκέπτεστε τη βιβλιοθήκη μας (λειτουργεί συγκεκριμένες ώρες).

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε και να δημιουργήσουμε τα δικά μας έργα μαζί...


ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Τα τμήματα είναι των 4 ατόμων και οι θέσεις είναι περιορισμένες. Μπορείτε να επιλέξετε ποια ημέρα και ώρα σας εξυπηρετεί και να κρατήσετε θέση άμεσα τηλεφωνικά, με μήνυμα ή από κοντά. Μπορείτε να κλείσετε και 2 ώρες συνεχόμενες.

Ωράριο

Δευτέρα - Παρασκευή : 9:00 – 14:00 & 17:00 – 21:00 Σάββατο : 9:00 – 14:00 Κυριακή : κλειστά

Επικοινωνία

Υποβολή Κριτικής

Ακολουθήστε μας

@ 2020 KIDSPROJECT. All rights reserved. Όροι και προϋποθέσεις.