Κλείσιμο
ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.  logo

ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.

+30 215 515 1681
Παπανικολή 146, Χαλάνδρι
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Events

Ωράριο

Κριτικές

Επικοινωνία

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της ψυχικής υγείας έμαθα πως εκείνο που χρειάζεται κάθε άνθρωπος είναι να τον κοιτάζεις στα μάτια και να νιώθεις τη βαθύτερη του ανάγκη. 

Αυτό είναι που κάνει και το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ διαφορετικό... μια ανοιχτή αγκαλιά, μια ματιά γεμάτη ζεστασιά... 

Αυτή τη βαθύτερη ανάγκη είναι που έχω στόχο να καλύψω με τη βοήθεια συνεργατών – ανθρώπων, όπου όλοι μαζί έχουμε εκπαιδευτεί στο να αγκαλιάζουμε τον άνθρωπο με αγάπη και κατανόηση και να κοιτάζουμε το πρόβλημά του σα να είναι δικό μας.

Βασικό μας εργαλείο σε αυτή την προσπάθεια αποτελεί η Ανασυνδυασμένη -Εκλεκτική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία. 

Ένας συνδυασμός θεραπευτικών προσεγγίσεων, όπου η κάθε μία, με έναν ιδιαίτερο τρόπο, εμπλέκεται μέσα  την άλλη, έχοντας ως αποτέλεσμα τη σύνδεση αλλά και την σύνθεση όλων των κομματιών ενός ανθρώπου, με στόχο την προσωπική του ολοκλήρωση και ευτυχία.

Ένα ακόμη πολύτιμο εργαλείο μας είναι το διήμερο Βιωματικό Εργαστήριο, «Όταν Συνάντησα Εμένα», το οποίο από προσωπικό μου αγαπημένο έγινε αγαπημένο για πολύ κόσμο και έτσι ελπίζω να συνεχίσει.

Το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. στα πλαίσια ενημέρωσης και πρόληψης για γονείς, παιδιά και εφήβους, διοργανώνει ένα δωρεάν πρόγραμμα ομιλιών προς τα σχολεία και τους εκπαιδευτικούς οργανισμούς όλων των βαθμίδων.

Στόχος του προγράμματος είναι η ενίσχυση του ρόλου των γονέων και η εξεύρεση εναλλακτικών τρόπων προσέγγισης σε θέματα που απασχολούν γονείς και μαθητές, αλλά και ενημερώνουν για καθημερινά θέματα που αντιμετωπίζουν στην σύγχρονη εκπαίδευση και κοινωνία.

Οι ομιλίες είναι δια ζώσης, έχουν διάρκεια περίπου δύο (2) ωρών και ακολουθεί συζήτηση με τους γονείς ή τους μαθητές που παρευρίσκονται.

Το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. ξεκινάει νέα συνεργασία μέσω ΕΟΠΥΥ για την πραγματοποίηση συνεδριών Ειδικής Αγωγής για παιδιά.

Το πρόγραμμα θεραπειών μπορεί να συμπεριλαμβάνει συνεδρίες που αφορούν:

• Λογοθεραπεία

• Εργοθεραπεία

• Ειδική Διαπαιδαγώγηση

• Συμβουλευτική Γονέων

• Ατομική θεραπεία με παιδοψυχολόγο του ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.

• Μαγνητοσκοπημένα Σεμινάρια Ψυχικής Υγείας

Έλα και εσύ να μας γνωρίσεις.. 

Γιατί εμείς εδώ στο ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ, μπορεί να μην είμαστε τέλειοι, είμαστε όμως αληθινοί.. κάνουμε λάθη... ξέρουμε να ζητάμε συγνώμη... διασκεδάζουμε και φωνάζουμε δυνατά... δίνουμε δεύτερες ευκαιρίες... είμαστε υπομονετικοί... κάνουμε αγκαλιές και αγαπάμε δυνατά!!!

Η Ανδριάννα Γεροντή ξεκίνησε τις σπουδές της στον τομέα της Ψυχολογίας στο University of Bedfordshire της Αγγλίας και συνέχισε στο Southeastern College στην Ελλάδα.

Εκπαιδεύτηκε στην Κλινική Ψυχοπαθολογία, τη Συνθετική Ψυχοθεραπεία, την Ομαδική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία, την Ατομική και Οικογενειακή Συστημική Αναπαράσταση, την Κλινική Ύπνωση, τη θεραπεία Gestalt, το Body Mirror System και στο Theta Healing Level 1 & 2.

Επιπλέον, έχει εκπαιδευτεί στο Συντονισμό Ομάδων Σχολικών Γονέων, στη Χοροθεραπεία για Ενήλικες (Laban Movement Analysis) και στην κλινική θεραπεία για παιδιά (Veronica Sherborne).

 

Ανδριάννα Γεροντή

Ανασυνδυασμένη – Εκλεκτική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία

Διευθύντρια  ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ

Πρόεδρος  Ε.Ε.Α.Ψ.Ε.Σ

Δόκιμο μέλος  ΕΕΑΣΘΣΨ

Επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Μέλος της IARPP

Λιγότερα