Κλείσιμο
Montessori Lab logo

Montessori Lab

+30 2311 263 458
Ν. Τύπα 5 , Ντεπώ
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Ωράριο

Κριτικές

Επικοινωνία

Το μοναδικό εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης, βασισμένο στις αρχές του Μοντεσσοριανού παιδαγωγικού συστήματος.

Με βαθιά αφοσίωση στις ανάγκες του παιδιού, το Montessori Lab είναι ένας πλήρως εξοπλισμένος χώρος με το αυθεντικό υλικό Nienhuis Montessori, όπου παιδιά ηλικίας 2 έως 6 ετών αναπτύσσουν ειδικές ψυχοκοινωνικές και γνωστικές δεξιότητες, που θα τους συντροφεύουν για μια ζωή.

• Συγκέντρωση, 
• ειλικρινή αφοσίωση στον κάθε στόχο,

• αυτοπεποίθηση,
• ανεξαρτησία
είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα που θα αποκτήσει το παιδί καθώς θα ανακαλύπτει τον θαυμαστό κόσμο της Μοντεσσοριανής Αγωγής.

Σε έναν αρμονικό και πλήρως ανακαινισμένο χώρο, το Montessori Lab είναι έτοιμο να αγκαλιάσει παιδιά και γονείς! Μέσα από το παιχνίδι, κάθε παιδί μπορεί να εισαχθεί ομαλά και διασκεδαστικά στις βασικές έννοιες μαθηματικών, γλώσσας και ξένων γλωσσών, ενώ παράλληλα στόχο αποτελεί η δημιουργία ισορροπημένων, δυναμικών και ώριμων προσωπικοτήτων.


Το Montessori Lab παρέχει ολιγομελή κλειστά τμήματα καθώς και ειδική συμβουλευτική για τους γονείς.

Δραστηριότητες του Montessori Lab:

Πρακτικός βίος
Μαθηματικά
Αισθητηριακές δραστηριότητες
Μουσική
Γλώσσα
Καλλιτεχνικά
Μαγειρική


ΜΑΡΙΑ ΤΑΣΙΟΥ

Η δημιουργός του Montessori Lab, Μαρία Τάσιου, πτυχιούχος ΠΕ παιδαγωγός-Σύμβουλος ψυχικής υγείας, μετεκπαιδεύτηκε στο Μόναχο της Γερμανίας στην παιδαγωγική μέθοδο της Μοντεσσοριανής αγωγής λαμβάνοντας το πτυχίο Montessori Directress από τον επίσημο φορέα ΑΜΙ (Association Montessori International). Παράλληλα εργάστηκε σε διεθνή μοντεσσοριανά σχολεία του εξωτερικού διδάσκοντας στην αγγλική και την γερμανική γλώσσα. Με εμπειρία και όρεξη για δουλειά, επέστρεψε στην αγαπημένη της πόλη, με σκοπό να γνωρίσει τον μαγικό αυτό Μοντεσσοριανό κόσμο, στα παιδιά της Θεσσαλονίκης!

 

Λιγότερα