Κλείσιμο
ATHENS DISCO KIDZ logo

ATHENS DISCO KIDZ

+30 698 450 2961
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Κριτικές

Επικοινωνία

Η ιδέα της Athens Disco Kidz γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 2016 από την ανάγκη για δημιουργία μιας πλατφόρμας όπου η διασκέδαση μικρών και μεγάλων στηρίζεται στη μουσική και τον χορό.

Μακριά από τυποποιημένες μορφές διασκέδασης και ψυχαγωγίας για το παιδί, η Athens Disco Kidz στόχευε εξ’ αρχής στη δημιουργία εναλλακτικών open events και party γενεθλίων που στηρίζονται στους άξονες της παιδαγωγικής και της τέχνης, καλλιεργώντας την αισθητική παιδεία και έκφραση από πολύ μικρή ηλικία.

Με τα open events δημιουργεί αφορμές για διασκέδαση με μουσική, χορό και παιχνίδι για όλη την οικογένεια και στα γενέθλια parties σχεδιάζει και συντονίζει ένα διαδραστικό show, μέσα σε γιορτινή πολύχρωμη ατμόσφαιρα από τα φώτα και τις μουσικές όλων των ειδών και των δεκαετιών.

Η Athens Disco Kidz αποτελεί ένα mobile party γεμάτο μουσική, χορό, παιχνίδι, χρώματα, φως, projections, stage games και workshops. Χώροι πολυμορφικοί που δε θυμίζουν σε τίποτα τους συνηθισμένους παιδότοπους, μεταμορφώνονται σε χρωματιστά dancefloors και φιλοξενούν μικρά και μεγάλα χορευτικά βήματα, στριφογυρίσματα, χορογραφίες και μουσικοχορευτικούς αυτοσχεδιασμούς. Επιλέγοντας την έννοια της disco δίνεται έμφαση στην κοινωνική διάσταση της διασκέδασης και της από κοινού μουσικής εμπειρίας.

Οι προσεκτικά επιλεγμένες δραστηριότητες είναι ομαδικές και μέσω του παιχνιδιού καλούν τα μέλη του party να συνεργαστούν, να εκφραστούν και να επικοινωνήσουν μη λεκτικά απελευθερώνοντας κατ΄αυτόν τον τρόπο τις απεριόριστες δημιουργικές δυνατότητές τους.

Με μουσική που δε χαρακτηρίζεται ως “παιδική” αλλά διασκεδάζει και τους ενήλικες και τους ξυπνά ίσως παιδικές αναμνήσεις, προσκαλούμε όλη την οικογένεια σε ένα κοινό stage τονίζοντας την ομαδικότητα στη διασκέδαση και τη διάδραση μεταξύ γονιών και παιδιών. 

Ιδρύτρια και συντονίστρια της Athens Dιsco Kidz είναι η Κατερίνα Αδαμάρα (θεατροπαιδαγωγός-εκπαιδευτικός) και σε συνεργασία με επαγγελματίες DJs που διαχειρίζονται live τις χορευτικές μελωδίες δημιουργούν μια καλλιτεχνική εμπειρία διασκέδασης.

Η Athens Disco Kidz τώρα εδραιώνεται και στη Θεσσαλονίκη με παιδαγωγούς, ηθοποιούς και DJs της πόλης που θα ταράξουν τα δεδομένα της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας.

Λιγότερα