Κλείσιμο
Party Project logo

Party Project

+30 6931826451
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Ωράριο

Κριτικές

Επικοινωνία

Η εταιρεία Party Project συμβαδίζει με τις εξελίξεις της επικαιρότητας και δημιουργεί για εσάς ένα τελείως καινούργιο project ώστε να συνεχίζουν τα παιδιά να διασκεδάζουν με ασφάλεια από το σπίτι!!! Μπορείτε να απολαύσετε τις virtual υπηρεσίες μας από τις συσκευές σας όπως: κινητό, tablet, laptop, computer.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά όλες τις διαδικτυακές παροχές μας.

Προσωποποιημένο Video μήνυμα. Αν το παιδί σας γιορτάζει ή απλά θέλετε να του κάνετε μία έκπληξη και να αλλάξετε την ρουτίνα της απομόνωσης τότε απλά ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα : 1. Ακολουθήστε μας στα social media Facebook: partyproject.gr και Instagram: @partyproject.gr 2. Στείλτε μας σε μήνυμα τα στοιχεία (όνομα, ηλικία, τον αγαπημένο του ήρωα) και λίγες πληροφορίες για το παιδί σας 3. Περιμένετε 2-3 μέρες για να σας ετοιμάσουμε ένα βίντεο αφιερωμένο μόνο για το παιδάκι σας 4. Δείτε στα μηνύματά σας το link που θα σας στείλουμε 5. Απολαύστε το με το παιδί σας! Το βίντεο αυτό θα παραμείνει στο αρχείο σας και το παιδάκι σας θα μπορεί να το δει όσες φορές θέλει!!! 6. Τραβήξτε τις αντιδράσεις του σε video/photo και ενημερώστε μας πώς του φάνηκε! 7. Μοιραστείτε το με τους φίλους σας για να χαρούν περισσότερα παιδιά!!!

Live playtime with my favorite character - Ζωντανή σύνδεση ένας προς ένα. Θα κλείσουμε διαδικτυακό ραντεβού και για 15 λεπτά θα μπορεί το παιδάκι σας να αλληλοεπιδράσει, να παίξει, να χορέψει και να διασκεδάσει παρέα με τον αγαπημένο του ήρωα!!!

Live party διάρκειας 30 λεπτών. Εάν οργανώνεται διαδικτυακό πάρτι τότε ο εμψυχωτής δεν γίνεται να λείπει από αυτό! Κλείνουμε ραντεβού σε κάποια πλατφόρμα όπως π.χ. Messenger, Skype, Zoom και παρακολουθείτε ένα διαδραστικό πρόγραμμα με παιχνίδια, μαγικά, χορό και αστεία! Φυσικά δεν θα λείψει το κομμάτι της τούρτας με τα παραδοσιακά τραγούδια του Happy Birthday!!! Μην ξεχνάτε ότι σε αυτό το ηλεκτρονικό ραντεβού μπορείτε να καλέσετε όσους φίλους σας θέλετε!!!

Super Heroes Challenges. Θες να γίνεις σούπερ ήρωας; Σου αρέσουν οι προκλήσεις; Η εκπαίδευση λοιπόν ξεκινάει σε ένα ''μάθημα'' γεμάτο κινήσεις, μίμηση, challenges και γέλια!!! Το πρόγραμμα διαμορφώνετε για όλους τους χαρακτήρες ηρώων. Σχολείο καλών τρόπων για πριγκίπισσες. Πώς πλένει η Elsa τα χεράκια της; Τι κάνει η ΒαΪάνα όταν είναι μόνη της στο σπίτι; Ποιες είναι οι μαγικές λέξεις της Σταχτοπούτας; Πώς στρώνει το τραπέζι η Χιονάτη στους νάνους; Αυτά και άλλα πολλά θα απαντηθούν στο online Σχολείο για πριγκίπισσες!!! Το πρόγραμμα διαμορφώνετε για όλους τους χαρακτήρες ηρώων.

Λιγότερα