Κλείσιμο
Α.Ο. ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ logo

Α.Ο. ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

+30 210 213 1502
+30 697 4822 238
Ανδριτσαίνης 73, Γαλάτσι
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Κριτικές

Επικοινωνία

Παίζω - Διασκεδάζω - Ανακαλύπτω - Μαθαίνω.

Φιλοσοφία Ακαδημίας

Αγαπητοί γονείς και παιδιά

Σας καλωσορίζουμε στην ακαδημία της Κορωνίδας Γαλατσίου ευχόμενοι μια όμορφη και δημιουργική χρονιά.

" Το παιχνίδι είναι μια δραστηριότητα κατά την οποία ο άνθρωπος (ιδιαίτερα το παιδί) ορίζει κανόνες και γι' αυτό αισθάνεται ελεύθερος να διαμορφώσει τις ενέργειες του σύμφωνα με τις αξίες και τους κανόνες που ο ίδιος έχει θέσει. Το παιχνίδι είναι αυτό που πειθαρχεί το πνεύμα, αναπτύσσει την κρίση, το συλλογισμό, τη μνήμη και τέλος την φαντασία. Το παιχνίδι αναπτύσσει την συνεργατικότητα, τη ευγενή άμιλλα, θέτει κανόνες αυστηρούς και απαράκλητους τους οποίους οι άνθρωποι ακολουθούν πιστά"

Jean-Paul Sartre.

Ο νέος ποδοσφαιριστής , ανεξάρτητα από την μελλοντική αγωνιστική του εξέλιξη, θα πρέπει να γνωρίσει το άθλημα ως ένα ευχάριστο και συναρπαστικό παιχνίδι που, ως μέσο άσκησης, θα τον συντροφεύει αρκετές δεκαετίες.

Στόχος μας η διαπαιδαγώγηση μέσα από το παιχνίδι με τρόπο που να ψυχαγωγεί, διασκεδάζει και ταυτόχρονα να γυμνάζει τα παιδιά. Επίσης η ακαδημία μας αποσκοπεί στην ατομική βελτίωση του παιδιού καθώς και την ομαδική βελτίωση όλων των τμημάτων.

Πιο συγκεκριμένα τα τμήματα υποδομών θα στοχεύουν:

• Στη δημιουργία παικτών καλής τεχνικής κατάρτισης.
• Στη δημιουργία παικτών που κάποτε θα στελεχώσουν την αντρική ομάδα.
• Στην ολοκλήρωση των προσωπικοτήτων των παικτών μέσα από εκπαιδευτική, κοινωνική, ψυχολογική και τεχνική εξέλιξη.
• Στο να αγαπήσουν τα παιδιά το ποδόσφαιρο.
• Στην κοινωνικοποίηση των παιδιών και τη δημιουργία παρέας.

Ο κεντρικός στόχος που έχουν όλα τα τμήματα της ακαδημίας μας είναι η διασκέδαση μέσα από το παιχνίδι, η προσπάθεια και η δουλεία μέσα στην προπόνηση και στον αγώνα.

Στην Ακαδημία μας αναπτύσσονται ειδικά διαμορφωμένα τμήματα για κάθε ηλικιακή κατηγορία και αφορούν παιδιά από 5 έως 18 χρονών.

Κατανόησε τη φιλοσοφία του ποδοσφαίρου, ανακάλυψε τα μυστικά του ποδοσφαίρου, διασκέδασε παίζοντας, βελτίωσε την τεχνική σου κατάρτιση μέσω των εξειδικευμένων προπονητών μας (με δίπλωμα ΤΕΦΑΑ ή UEFA) και εξελίξου σε έναν ολοκληρωμένο ποδοσφαιριστή.

Η Ακαδημία μας δίνει την δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να συμμετάσχουν σε οργανωμένα πρωταθλήματα , να απολαύσουν το παιχνίδι και παράλληλα να γνωρίσουν τις αξίες που πρεσβεύει ο αθλητισμός.

Λιγότερα