Κλείσιμο
ΑΘΛΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ logo

ΑΘΛΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

+30 694 428 1400
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Κριτικές

Επικοινωνία

Tο τμήμα ποδοσφαίρου του Άθλου Ηλιούπολης ιδρύθηκε το 2012 και το 2013 αναγνωρίστηκε από την ΕΠΟ και μάλιστα πήρε την ειδική αναγνώριση στο ποδόσφαιρο σάλας - FUTSAL - που είναι ευρέως διαδεδομένο και ιδιαίτερα δημοφιλές στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο. Να σημειώσουμε ότι στις μικρές ηλικίες η εκμάθηση της σωστής τεχνικής γίνεται σε μικρές αποστάσεις.

Σε αυτά τα 8 χρονιά έχουμε καταφέρει να απασχολούμε 120 παιδιά, από τα οποία κάποια συνεχίζουν στο ποδόσφαιρο Σάλας ενώ κάποια αλλά παιδιά έχουμε προωθήσει σε μεγάλες ομάδες 11Χ11. Το Futsal και η τεχνική ανάπτυξη του ποδοσφαίρου είναι άρρηκτα συνδεδεμένα. Από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου που ξεκίνησαν από το Futsal είναι ο Κρίστιαν Ρονάλντο ,ο Λιώνελ Μεσοί και πολλοί άλλοι.

Σε προπονητικό επίπεδο η ομάδα μας στελεχώνεται από εξειδικευμένους γυμναστές-προπονητές που δουλεύουν βάση πλάνου με σύγχρονα προπονητικά προγράμματα και αθλητικό υλικό.

Σε αγωνιστικό επίπεδο συμμετέχουμε σε επίσημα πρωταθλήματα τη ΠΕΠΣΣ -ποδόσφαιρο σάλας -καθώς και σε μεγάλα αναγνωρισμένα πρωταθλήματα όπως το Θουκιδίδειο και το Respect Cup με σημαντικές διακρίσεις και πρώτες θέσεις στις κατηγορίες junior και pro-junior.

Τέλος σκοπός μας σαν σύλλογος είναι όλα τα παιδιά που έρχονται να αθληθούν να φεύγουν Χαρούμενα, να κάνουν νέους φίλους, να διδάσκονται την αξία του ευ αγωνίζεσθαι, και να μαθαίνουν με τον σωστό τρόπο όλα τα μυστικά του ποδοσφαίρου.

 

Λιγότερα