Κλείσιμο
Α.Π.Σ. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ logo

Α.Π.Σ. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

+30 694 66 14 412
1. Πάρκο Γουδί 2. Μίνι γήπεδο του Δήμου Αθηναίων στο μετρό της Κατεχάκη
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Κριτικές

Επικοινωνία

Σύμφωνα με το ολυμπιακό ιδεώδες, αθλητισμός είναι η φιλοσοφία με βάση την οποία ένα άτομο προσπαθεί να ισορροπήσει τη συνολική του ανάπτυξη με τη σωματική του δραστηριότητα.

Συμβάλλει, στην ανάπτυξη και βελτίωση των ψυχοσωματικών δυνάμεων του ανθρώπου, την εξύψωση του ήθους του, τη διαπαιδαγώγηση και ψυχοσωματική ολοκλήρωσή του, την πρόληψη αλλά και θεραπεία παθολογικών καταστάσεων.

Ο βασικός, λοιπόν, αλλά μη εμφανής στόχος του αθλητισμού είναι στην ουσία η κοινωνική άσκηση, η «άθληση στο πλαίσιο της κοινωνίας» (Τριπόδης 2006).

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, το σωματείο μας Α.Π.Σ. “Οι Αμπελόκηποι” οραματίζεται να γίνει η πηγή που προσδίδει νόημα στη ζωή των παιδιών μας.

Η ακαδημία ποδοσφαίρου μας αποτελεί μέλος των σχολών ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού και απαρτίζεται από έμπειρους και πτυχιούχους προπονητές που εξασφαλίζουν την εξέλιξη, τόσο σε αθλητικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, των αθλητών μας Τα τμήματα της ακαδημίας μας είναι τα παρακάτω: 

  • Κ6 ΜΠΑΜΠΙΝΙ 
  • Κ8 ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ 
  • Κ10 ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ 
  • Κ12 ΤΖΟΥΝΙΟΡ 
  • Κ14 ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ 
  • Κ16 ΠΑΙΔΙΚΟ  ΕΦΗΒΙΚΟ

 Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στα γήπεδα στο πάρκο Γουδί και στο μίνι γήπεδο του Δήμου Αθηναίων στο μετρό της Κατεχάκη.

Σας περιμένουμε στην οικογένεια του συλλόγου μας για να αθληθούμε και να ζήσουμε αξέχαστες στιγμές!

Για να ενημερωθείτε για τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου μας (Tae Kwon Do, Ρυθμική Γυμναστική, Μαζορέτες, Στίβος, Ποδηλασία, Κολύμβηση, Μουσικοκινητική Αγωγή) πατήστε εδώ

Λιγότερα