Κλείσιμο
ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΖΙΚΑΣ logo

ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΖΙΚΑΣ

+30 697 918 7028
+30 697 918 7028
Βλάστου, Αθήνα
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Κριτικές

Επικοινωνία

Θέατρο Μαριονέτας και Παραστάσεις Κουκλοθεάτρου, διαδραστικά shows, ερμηνευτικές παρουσιάσεις και εργαστήρια κατασκευής που ψυχαγωγούν και αναπτύσσουν την καλλιτεχνική αισθητική.

Εκπαιδευτικό Θέατρο Μαριονέτας

Πρόκειται για ένα ζωντανό και διαδραστικό πρόγραμμα στο οποίο μαριονέτες από κάθε γωνιά της Γης μας ταξιδεύουν στον μαγικό κόσμο της τέχνης, της χαράς και της φαντασίας

Παραστάσεις κοινωνικο-συναισθηματικής αγωγής

Σε μια μαγευτική διαδρομή που ενοποιεί καλλιτεχνικά ποικίλες κουλτούρες η ψυχαγωγία συνδέεται με την πολυπολιτισμική δυναμική του θεάτρου μαριονέτας και του κουκλοθεάτρου. Την καλλιτεχνική και παιδαγωγική επιμέλεια της παράστασης έχει ο εκπαιδευτικός και εμψυχωτής Χρήστος Τζίκας.

Βιωματικά εργαστήρια, μουσικοκινητικές δραστηριότητες, project παρέμβασης και ένταξης στην ειδική εκπαίδευση.

Οι παραστάσεις υλοποιείται σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους, παρέχεται πλήρης κάλυψη φωτισμού και ήχου ενώ υπάρχει δυνατότητα μετακίνησης σε όλη την Ελλάδα.

Νέα Παράσταση «Μπενού - Μια μυθική πτήση»

Ο Μπενού είναι ένα μυθικό πουλί, ένα αρχετυπικό σύμβολο της αρχαίας Αιγύπτου που εμφανίζεται στις μυθολογίες και στους θρύλους της Κίνας, της Ιαπωνίας, της Περσίας, των Βαλκανικών λαών και της Ελλάδας. 

Στην νέα παράσταση γιγαντόκουκλας της σκηνής «ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΖΙΚΑΣ», ο Μπενού ανοίγει ξανά τα φτερά του και προσκαλεί το κοινό σε ένα ταξίδι επαναμάγευσης, ένα ταξίδι σε μνήμες, ιστορίες και μυστικά αιώνων μέσα από την τέχνη του κουκλοθέατρου.

Λιγότερα