Κλείσιμο
Go - go Facepainting logo

Go - go Facepainting

+30 698 278 1690
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Κριτικές

Επικοινωνία

Καλωσήρθατε στον πολύχρωμο κόσμο του Go-go facepainting!

Ποιο παιδί δεν αγαπάει τα χρώματα και το παιχνίδι; Ποιο παιδί δεν βάζει μπροστά συνεχώς τη φαντασία του πλάθοντας με αυτή τις πιο απίθανες ιστορίες; Πεταλούδες, μονόκεροι, λουλούδια, πριγκίπισσες, ζωάκια, δράκοι, αγαπημένοι ήρωες και ό,τι άλλο βάλει ο νους τους…. μεταφέρουν τα παιδιά σε έναν μαγικό και παραμυθένιο κόσμο!

Η Γωγώ, περήφανη «μαμά» του Go-go Facepainting, γεμάτη όρεξη και χαρά, είναι εδώ παρέα με τα μαγικά της πινέλα, να «ζωντανέψει» αυτές τις ιστορίες σε όλο το πρόσωπο, σε ένα μέρος του, ή ακόμη και στα χεράκια των μικρών της φίλων. Όλα ξεκίνησαν από την αγάπη για το παιδί, τα χρώματα και τη διασκέδαση!

Η διαδικασία είναι απολαυστική και τα παιδιά τη βιώνουν ως ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με τα χρώματα, αφήνοντας την φαντασία τους ελεύθερη να περιγράψει με λόγια τον παραμυθένιο κόσμο που έχουν στον νου τους. 

Μοναδικά σχέδια, γεμάτα χρώματα και γκλίτερ, μεταμορφώνουν τα πρόσωπα των παιδιών και χαρίζουν χαμόγελα ακόμη και σε μεγάλους, που δεν διστάζουν να ταξιδέψουν και οι ίδιοι στον πολύχρωμο κόσμο του Go-go facepainting! 

Το facepainting κάνει χαρούμενα τα μικρά αλλά και τα…μεγάλα παιδιά!

*Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι υποαλλεργικά, μη τοξικά, vegan και κατάλληλα για παιδιά! Επίσης, είναι υδατοδιαλυτά και αφαιρούνται εύκολα με νερό και σαπούνι. 

*Tα πινέλα και τα σφουγγαράκια απολυμαίνονται συχνά για τη διαφάλιση της υγιεινής. 

Είστε έτοιμοι να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη; 

Λιγότερα