Κλείσιμο
ΕΡΓΟΜΙΛΩ PLUS logo

ΕΡΓΟΜΙΛΩ PLUS

+30 210 481 8512
+30 693 652 3030
Κωνσταντινουπόλεως 21, Μοσχάτο
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Κριτικές

Επικοινωνία

Στο Εργομιλώ Plus σκοπός μας είναι οι μικροί μας φίλοι να μαθαίνουν μέσω της ψυχαγωγίας. Σε όλες τις ομαδικές δραστηριότητες μέλημά μας είναι η κοινωνικοποίηση. Κάνενα παιδί (τυπικής & μη ανάπτυξης) δεν περιθωριοποιείται,γίνεται ένα με την ομάδα. Σας περιμένουμε για ατελείωτες ώρες χαράς και διασκέδασης!!!

Παρεχόμενες Υπηρεσίες:

  • Εξατομικευμένη μελέτη σε παιδιά Δημοτικού/Γυμνασίου: Στην ουσία λειτουργεί σαν «ιδιαίτερο». Ο εκάστοτε παιδαγωγός βοηθάει το παιδί τόσο στο καθημερινό του διάβασμα, όσο & να κάνουν επιπλέον ασκήσεις , προκειμένου να καλύψει όποια μαθησιακά κενά ενδεχομένως να έχει. Ειδικά στα παιδιά του Γυμνασίου γίνονται τόσο τα θεωρητικά όσο και τα θετικά μαθήματα από έμπειρους καθηγητές, οι οποίοι ουσιαστικά βοηθούν το παιδί & στην προετοιμασία των διαγωνισμάτων ή των τελικών εξετάσεων.
  • Ομαδική μελέτη:  Στα ομαδικά τμήματα μπορούν να είναι ταυτόχρονα ως 4 παιδιά. Συνήθως χωρίζονται ανά δύο τάξεις του Δημοτικού. Η μελέτη τους αφορά όλα τα μαθήματα & όταν δεν έχουν κάποια ύλη να καλύψουν για την επόμενη μέρα, συνήθως ο παιδαγωγός δίνει επιπλέον ασκήσεις, για να μπορέσουν τα παιδιά να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.
  • Μουσικοκινητική αγωγή: Ένα διαδραστικό παιχνίδι με βάση του τη Μουσικοκινητική αγωγή & το εκπαιδευτικό σύστημα Orff, συνδυάζοντας τη μάθηση με την ανάπτυξη των αισθήσεων των παιδιών, έρχεται να ψυχαγωγήσει, να διασκεδάσει & να επιμορφώσει τα παιδιά προσχολικής & σχολικής ηλικίας μέσα από το πρίσμα μουσικών δραστηριοτήτων & ομαδικών παιχνιδιών.
  • Ρομποτική: Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με την τεχνολογία, τη μηχανική, τα μαθηματικά & την τέχνη, κατασκευάζοντας ρομπότ σε εκπαιδευτικό επίπεδο, ενώ παράλληλα καλούνται μέσω την ρομποτικής να επιλύσουν πραγματικά προβλήματα. Η ρομποτική βοηθά πολύ τα παιδιά στην επίλυση προβλήματος, στη λεπτή κινητικότητα, δημιουργικότητα, παρατηρητικότητα κ.ά.
  • Messy play: Είναι ένας φυσικός τρόπος παιχνιδιού, που τα παιδιά εξερευνούν & πειραματίζονται ελεύθερα σε ένα ασφαλές περιβάλλον, όπου έρχονται σε επαφή με χρώματα, διάφορες υφές & μυρωδιές.
  • Θεατρικό παιχνίδι: Τα παιδιά εκφράζουν τα συναισθήματά τους μέσω της τέχνης & με την εναλλαγή ρόλων μαθαίνουν να λειτουργούν ομαδικά. Το παιδί είναι ελεύθερο να φανταστεί ήρωες & να τους εμψυχώσει.
  • Summer camp: Με το τέλος του σχολικού έτους ξεκινάει το summer camp (9:00-14:00) Δευτέρα-Παρασκευή. Το πρόγραμμα κάθε φορά είναι δομημένο, ώστε τα παιδιά ανά μία ώρα να κάνουν κάποια διαφορετική δραστηριότητα. Έχουμε διαμορφώσει την αυλή μας με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι οικεία & ασφαλής για τα παιδιά με παιχνίδια & μία πισίνα (φουσκωτή), για να δροσίζονται. Οι παιδαγωγοί είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι & ικανοί να αντιμετωπίσουν όποια δυσκολία προσαρμογής των παιδιών προκύψει. Στα παιδιά που συμμετέχουν παρέχεται δωρεάν δεκατιανό από εμάς. Επίσης, πάντα σε όλα τα παιδιά (εφόσον οι γονείς θέλουν) παρέχουμε δωρεάν αξιολογήσεις από το κέντρο ειδικών θεραπειών «Εργομιλώ».
  • Αφήγηση παραμυθιού με εικαστικά: Είναι μία δραστηριότητα που θα ξεκινήσει από τον Ιανουάριο του 2024 & θα αφορά παιδιά από ηλικία 4 + χρ. Διαβάζουμε παραμύθια και μύθους, αρχαία μυθολογία και μύθους του Αισώπου. Ζωγραφίζουμε σχετικά με τα παραμύθια και τους μύθους και φτιάχνουμε κατασκευές… ή παίζουμε με στίχους.

Τα παιδιά που συμμετέχουν στις δράσεις του «Εργομιλω plus” μπορούν να πραγματοποιήσουν αξιολογήσεις εντελώς δωρεάν στο «Εργομιλω»!

Λιγότερα