Κλείσιμο
Robotakia Γλυφάδας logo

Robotakia Γλυφάδας

+30 210 962 9999
Δημ. Γούναρη 178 και Μυκηνών 19, Γλυφάδα
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Ωράριο

Κριτικές

Επικοινωνία

Ρομποτική για παιδιά

Τα Robotakia είναι μία σχολή εκπαιδευτικής ρομποτικής για παιδιά Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Τα κέντρα μας βρίσκονται στην Γλυφάδα και στα Βριλήσσια. Επιπλέον, παρέχουμε τη δυνατότητα εξ’ αποστάσεως παρακολούθησης εργαστηρίων ρομποτικής και προγραμματισμού, μέσω σύγχρονης τηλε εκπαίδευσης.

Ο βασικός μας στόχος είναι να χτίσουμε αυτή την πεποίθηση στους μικρούς μας μαθητές, μέσα από ένα συναρπαστικό εκπαιδευτικό και βιωματικό εργαστήριο ρομποτικής που το απολαμβάνουν όσο και ένα παιχνίδι!!!

Στα Robotakia, αγαπάμε τη διδασκαλία των παιδιών, και έχουμε ως αποστολή μας την προετοιμασία τους για τον κόσμο της καινοτομίας, της υψηλής τεχνολογίας και των επιστημών που θα δημιουργήσουν. 

Τα εργαστήριά μας αποτελούν τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των θεωρητικών γνώσεων που παρέχει το σχολείο, με τις πρακτικές εφαρμογές που τα παιδιά συναντούν καθημερινά γύρω τους. Η σύνδεση αυτή επιτυγχάνεται μέσω ενός συναρπαστικού βιωματικού μαθήματος-παιχνιδιού, γεμάτο φαντασία, δημιουργία, κατασκευές, προγραμματισμό και πειράματα.

Μέσω της εκπαιδευτικής ρομποτικής, τα παιδιά κατανοούν καλύτερα τις έννοιες των μαθηματικών και της φυσικής που διδάσκονται στο σχολείο. Επιπλέον, χτίζουν ισχυρά την πεποίθηση ότι οι επιστήμες αυτές έχουν μεγάλη πρακτική αξία και εφαρμογή. Τέλος, τις συνδέουν με τη χαρά της ανακάλυψης και της δημιουργικότητας, τις αγαπούν και τις αντιμετωπίζουν με μεγάλο ενδιαφέρον.

Η ομάδα μας αποτελείται από υψηλού επιπέδου διδακτικό και διοικητικό προσωπικό, με πάθος για την τεχνολογία και τη διδασκαλία της στα παιδιά.

Εργαστήρια Δια Ζώσης

Εργαστήρια Εξ Αποστάσεως

Σχολική Επίσκεψη στα Robotakia

«Η επιστήμη και η τεχνολογία είναι συναρπαστικές, και εγώ τα καταφέρνω!» Ο βασικός μας στόχος  είναι να χτίσουμε αυτή την πεποίθηση στους μικρούς μας μαθητές, μέσα από συναρπαστικά εκπαιδευτικά και βιωματικά εργαστήρια που το απολαμβάνουν όσο και ένα παιχνίδι!! 

Παράλληλα, τα παιδιά μαθαίνουν κατασκευαστικές τεχνικές και έρχονται σε επαφή με έννοιες της φυσικής, των μαθηματικών και του προγραμματισμού. Όλα αυτά, επιτυγχάνονται μέσω μιας εκπαιδευτικής διαδικασίας που τα παιδιά την αντιλαμβάνονται ως παιχνίδι, και συμμετέχουν ενεργά σε αυτή με πολύ ενθουσιασμό! 

Χαρίστε τους μαθητές σας σε ένα συναρπαστικό ταξίδι επιστήμης και τεχνολογίας με οδηγό τα Robotakia!

Οι διδακτικές επισκέψεις, στα Robotakia, εντάσσονται στο πλαίσιο δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται εκτός του σχολικού περιβάλλοντος και συμπληρώνουν την αγωγή των μαθητριών και των μαθητών σε μέρη επιστημονικού περιεχομένου. 

Ο χώρος μας αποτελεί σημείο τεχνολογικού  ενδιαφέροντος καθώς οι μαθητές και οι μαθήτριες θα δουν projects, ολοκληρωμένα και σε εξέλιξη, που έχουν πραγματοποιηθεί από τους μαθητές μας. 

Σχεδιάσαμε μία συναρπαστική εμπειρία μάθησης και δημιουργίας που περιλαμβάνει κατασκευή και προγραμματισμό ρομπότ, σε ομάδες των 2-3 παιδιών!

Παρέχουμε 4 διαφορετικά εργαστήρια για κάθε σχολικό έτος. Έτσι, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μία ή περισσότερες επισκέψεις κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους!

Επιπλέον, σας παρέχουμε πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό για 4 επιπλέον εργαστήρια προγραμματισμού, τα οποία μπορείτε να υλοποιήσετε εντός της σχολικής τάξης!


Δείτε επίσης:

Robotakia Βριλησσίων

Robotakia Αγίου Δημητρίου


 

Λιγότερα