ΑΘΛΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ logo
Άνοιγμα Χάρτη
+30 694 428 1400

ΑΘΛΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Το τμήμα μπάσκετ του Άθλου Ηλιούπολης ιδρύθηκε το 2009 με 1η έδρα το 13ο δημοτικό σχολείο Ηλιούπολης. Μέσα σε 11 χρόνια έχουμε καταφέρει να απασχολούμε στις ακαδημίες μας πάνω από 170 παιδιά και να έχουμε στη διάθεσή μας 7 διαφορετικά γήπεδα (3 κλειστά - 1 τέντα - 3 ανοιχτά) κάτι που φανερώνει την πολύ σωστή και μεθοδική δουλειά που γίνεται χρόνο με το χρόνο.

Σε προπονητικό επίπεδο η ομάδα μας στελεχώνεται από εξειδικευμένους προπονητές που δουλεύουν βάση προπονητικού πλάνου ενώ υπάρχουν αγωνιστικά τμήματα και μη, ώστε να μπορεί να γίνεται καλύτερη και πιο εποικοδομητική προπόνηση για όλα τα παιδιά της ομάδας μας.

Σε αγωνιστικό επίπεδο όλα τα τμήματα από το junior a 2009 έως και το Ανδρικό συμμετέχουν σε τουρνουά και πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ ενώ τα μη αγωνιστικά τμήματα και τα παιδιά μικρότερων ηλικιών συμμετέχουν στο κορυφαίο αναπτυξιακό τουρνουά υποδομών (Ολυμπιακού - Πανιωνίου - Περιστερίου - Έσπερου). Μάλιστα το τμήμα των γεννηθέντων 2007 τερματίζει στην 1η θέση τα 2 τελευταία χρόνια στο τουρνουά της ΕΣΚΑ κάτι που αναδεικνύει την πολύ σωστή δουλειά που γίνεται σε επίπεδο υποδομών. 

Ανδρικό τμήμα: την περασμένη σεζόν 2019-20 δημιουργήθηκε και το αντρικό τμήμα του Άθλου Ηλιούπολης με βασικό στόχο να στελεχώνεται από παιδιά της ομάδας μας ώστε να υπάρχει ένας στόχος για τους αθλητικές που επιθυμούν να συνεχίσουν το μπάσκετ και μετά το πέρας των σχολικών τους χρόνων.

Τέλος σκοπός μας σαν σύλλογος είναι όλα τα παιδιά που έρχονται να αθληθούν να φεύγουν Χαρούμενα, να κάνουν νέους φίλους, να διδάσκονται την αξία του ευ αγωνίζεσθαι και να μαθαίνουν σωστά όλα τα μυστικά του μπάσκετ!

Επικοινωνία

Κριτικές

5.0 (7)
Γιώργος

❤️

ολγα καββαδια

5

Sissi

Τέλεια

Κωνσταντίνος Σιώμος

5

Ευα

Εξαιρετικό

Μαρία

Εξαιρετική δουλειά!

Παναγιώτης Νικολόπουλος

5

Υποβολή Κριτικής

Ακολουθήστε μας

@ 2020 KIDSPROJECT. All rights reserved. Όροι και προϋποθέσεις.