Κλείσιμο
Α.Π.Σ. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ logo

Α.Π.Σ. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

+30 694 66 14 412
Σεβαστουπόλεως 67, Αμπελόκηποι
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Κριτικές

Επικοινωνία

Σύμφωνα με το ολυμπιακό ιδεώδες, αθλητισμός είναι η φιλοσοφία με βάση την οποία ένα άτομο προσπαθεί να ισορροπήσει τη συνολική του ανάπτυξη με τη σωματική του δραστηριότητα.

Συμβάλλει, στην ανάπτυξη και βελτίωση των ψυχοσωματικών δυνάμεων του ανθρώπου, την εξύψωση του ήθους του, τη διαπαιδαγώγηση και ψυχοσωματική ολοκλήρωσή του, την πρόληψη αλλά και θεραπεία παθολογικών καταστάσεων.

Ο βασικός, λοιπόν, αλλά μη εμφανής στόχος του αθλητισμού είναι στην ουσία η κοινωνική άσκηση, η «άθληση στο πλαίσιο της κοινωνίας» (Τριπόδης 2006).

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, το σωματείο μας Α.Π.Σ. “Οι Αμπελόκηποι” οραματίζεται να γίνει η πηγή που προσδίδει νόημα στη ζωή των παιδιών μας.

Το τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής του συλλόγου μας απαρτίζεται από έμπειρες και πτυχιούχους προπονήτριες που εξασφαλίζουν την εξέλιξη, τόσο σε αθλητικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, των αθλητριών μας. Όλα τα κορίτσια θα αγαπήσουν την εμπειρία αυτή. Χορός και Ρυθμική μέσα από τη διασκέδαση.

Η συμμετοχή σε αγώνες Ρυθμικής, θα δώσει στα παιδιά τη χαρά του “ευ αγωνιζεσθαι”!

Τα τμήματα Ρυθμικής Γυμναστικής του συλλόγου μας είναι τα παρακάτω: Προνήπια - Νήπια Α'-Β'-Γ' Δημοτικού Δ'-Ε'-ΣΤ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ & ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Προπονήτρια: Νέλλη Παππά. H Νέλλη Παππά είναι στο σύλλογο μας από το 2013 και είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ.

Βοηθός Προπονήτριας: Ζωή Ανδριοπούλου. Η Ζωή Ανδριοπούλου είναι φοιτήτρια στα ΤΕΦΑΑ και ήταν μέλος της εθνικής ομάδας αεροβικής γυμναστικής (αγωνιστικό aerobic).

Πρόγραμμα Προπονήσεων:

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΤΕΤΑΡΤΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΣΑΒΒΑΤΟ: Σεβαστουπόλεως 67

ΤΡΙΤΗ - ΠΕΜΠΤΗ - ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετρό Πανόρμου αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 16ου Λυκείου

Λιγότερα