Κλείσιμο
Αστερίες Swimming Academy logo

Αστερίες Swimming Academy

+30 231 182 2080
Μακεδονικού Αγώνα & Ζάππα, Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκη
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Κριτικές

Επικοινωνία

Στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας θα βρείτε 2 ειδικά διαμορφωμένες πισίνες. 

Η μία πισίνα απευθύνεται σε βρέφη & νήπια και είναι κατάλληλη για παιδιά από 40 ημερών έως 5,5 ετών, με Όζον και UV, θερμαινόμενη στους 32 βαθμούς. Για την χρήση της τα παιδιά χωρίζονται ηλικιακά. 

Η δεύτερη πισίνα είναι κατάλληλη για παιδιά ηλικίας από 5,5 ετών και άνω. Είναι 25 μέτρα, επίσης με Όζον και UV, θερμαινόμενη στους 29 βαθμούς, 5 διαδρομών και με βάθος 1,60 μέτρα. Τα παιδιά χωρίζονται ηλικιακά και ανά επίπεδο. 

Και οι δύο χώροι διαθέτουν αποδυτήρια πλήρως εξοπλισμένα. Στον χώρο επίσης λειτουργεί Coffee Spot στο οποίο οι γονείς μπορούν να απολαύσουν το ρόφημα ή το σνακ τους σε ένα εξαιρετικά ευχάριστο περιβάλλον παρακολουθώντας την προπόνηση των παιδιών τους.

Παιδιά από 6 ετών και άνω

Η ενασχόληση με την κολύμβηση είναι μια εξαιρετική μορφή άσκησης για τα παιδιά καθώς ενισχύει το ανοσοποιητικό τους σύστημα και συμβάλλει στην αρμονική σωματική τους ανάπτυξη. Το μάθημα γίνεται σε οργανωμένη πισίνα, όπου εφαρμόζονται όλοι οι κανονισμοί περί υγιεινής και ειδικά σε σχέση με τον καθαρισμό του νερού. Στα παιδικά τμήματα εκμάθησης κολύμβησης που λειτουργούν στους Αστερίες από 6 ετών και άνω, οι μικροί μας φίλοι  έχουν τη δυνατότητα να εξοικειωθούν με το νερό ενώ ταυτόχρονα μαθαίνουν να κολυμπούν με ασφάλεια.

Διάρκεια: 45’

Πρόγραμμα Teens (Παιδιά 13-16 ετών)

Επειδή ποτέ δεν είναι αργά, αν είσαι έφηβος και δεν είχες την δυνατότητα στο παρελθόν να ασχοληθείς με την κολύμβηση, τότε εμείς σου δίνουμε την λύση. Στις εγκαταστάσεις μας, λειτουργεί τμήμα για εφήβους από 13 έως 16 ετών, όλων των επιπέδων, από τον πιο αρχάριο που δεν γνωρίζει να κολυμπά έως και αυτόν που ξέρει να κολυμπά αλλά θέλει την επίβλεψη κάποιου προπονητή. Ενδυνάμωσε το σώμα, επανόρθωσε τραυματισμούς και βελτίωσε την φυσική σου κατάσταση. Βάλτε σήμερα κι όλας την κολύμβηση στη ζωή σας!

Διάρκεια: 45’

Baby swimming

Η βρεφική κολύμβηση ή η κολύμβηση σε νηπιακές ηλικίες, είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να περάσετε ψυχαγωγικό χρόνο με το παιδί σας, αλλά και να το βοηθήσετε να αναπτύξει τις βασικές κολυμβητικές του ικανότητες με τη μορφή παιχνιδιού. Η κολύμβηση ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα των μωρών, που δεν έχει ακόμη αναπτυχθεί πλήρως και βοηθά πολύ στην κινητική, μυϊκή και ψυχική τους ανάπτυξη. H σύσταση του νερού, η άνωση καθώς και η αντίσταση που  τους ασκεί στο σώμα, τους προσφέρει ένα ευχάριστο περιβάλλον και την ευκαιρία να ενεργοποιήσουν τις αισθήσεις τους από πολύ νωρίς. Mαθαίνουν να ελέγχουν το σώμα τους αλλά και να αλλάζουν στάσεις ή θέσεις. Eπιπλέον, το νερό τα χαλαρώνει, επειδή ρυθμίζει το μυϊκό τους τόνο και έτσι κοιμούνται πιο ήρεμα.

 • Παιδιά 3 μηνών έως 4 ετών

Η βρεφική κολύμβηση ή η κολύμβηση σε νηπιακές ηλικίες, από 3 μηνών έως 4 ετών, είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να περάσετε ψυχαγωγικό χρόνο με το παιδί σας, αλλά και να το βοηθήσετε να αναπτύξει τις βασικές κολυμβητικές του ικανότητες με τη μορφή παιχνιδιού. Η κολύμβηση ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα των μωρών, που δεν έχει ακόμη αναπτυχθεί πλήρως, και βοηθά πολύ στην κινητική, μυϊκή και ψυχική τους ανάπτυξη. H σύσταση του νερού, η άνωση καθώς και η αντίσταση που τους ασκεί στο σώμα, τους προσφέρει ένα ευχάριστο περιβάλλον και την ευκαιρία να ενεργοποιήσουν τις αισθήσεις τους από πολύ νωρίς. Mαθαίνουν να ελέγχουν το σώμα τους αλλά και να αλλάζουν στάσεις ή θέσεις. Eπιπλέον, το νερό τα χαλαρώνει, επειδή ρυθμίζει το μυϊκό τους τόνο και έτσι κοιμούνται πιο ήρεμα.

Διάρκεια: 30’

 • Παιδιά 4 έως 5,5 ετών

Εκμάθηση των πρώτων κολυμβητικών δεξιοτήτων για τους μικρούς μας φίλους υπό την καθοδήγηση προπονητή κολύμβησης.

Διάρκεια: 45’

Οι εγκαταστάσεις Baby Swimming

Το baby swimming πραγματοποιείται στην ειδικά διαμορφωμένη πισίνα του γυμναστηρίου EVERYBODY fitness center & kids sports club. Ο καθαρισμός της πισίνας γίνεται με Όζον και UV, σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους κανονισμούς περί υγιεινής. Μέσα στα αποδυτήρια των γυναικών αλλά και των ανδρών, υπάρχουν αλλαξιέρες παιδιών, πάρκο καθώς και ειδικό καθισματάκι λεκάνης διαμορφωμένο αποκλειστικά για τους μικρούς μας φίλους.

Οφέλη Baby Swimming

 • Εξοικειώνει το παιδί με το νερό χαρίζοντάς του ασφάλεια όποτε μελλοντικά βρεθεί σε αυτό
 • Βοηθά τα βρέφη να χαλαρώνουν αφού έρχονται σε επαφή με το υγρό στοιχείο
 • Ενισχύει τη σχέση μεταξύ παιδιού και γονέα
 • Επιταχύνει την νευρομυϊκή ανάπτυξη των βρεφών
 • Επιτυγχάνει τη μάθηση μέσα από το παιχνίδι με διασκεδαστικό τρόπο
 • Ενισχύει την κοινωνικοποίηση του παιδιού
 • Ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα βρεφών και νηπίων
 • Συμβάλλει στη ρύθμιση της φυσιολογικής ροής του ύπνου αλλά και του φαγητού στα παιδιά
 • Ενδυναμώνει την καρδιά και τους πνεύμονες
 • Αποτελεί ένα είδος ψυχαγωγίας
 • Συνιστά μοναδική εμπειρία για το παιδί αλλά και τον γονέα!!!
Λιγότερα