Κλείσιμο
event logo

GREEN DAYS: Σχολικές προβολές με οικολογική θεματολογία

04 Apr - 05 Apr

Περιγραφή

Διοργανωτής

Επικοινωνία

Τοποθεσία

SAVE THE DATES

Το Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας με αφορμή την Ημέρα της Γης, διοργανώνει την Τρίτη 4 και Τετάρτη 5 Απριλίου σχολικές προβολές με οικολογική θεματολογία.

Ένας από τους στόχους του Παιδικού και Εφηβικού Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας είναι μέσα από τη γλώσσα του σινεμά να ταξιδεύει τα παιδιά σε όλο τον κόσμο, να τους γνωρίζει τις ομορφιές και τα σπάνια οικοσυστήματα του πλανήτη, αλλά και τις απειλές που αυτά δέχονται.

Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνουμε την Τρίτη 4 και την Τετάρτη 5 Απριλίου στους κινηματογράφους Νιρβάνα 1 & 2 Cinemax και Κηφισιά 1 & 2 Cinemax, προβολές ταινιών μικρού μήκους από διάφορες χώρες του κόσμου με οικολογική θεματολογία. Στόχος οι σημερινοί θεατές να γίνουν οι αυριανοί ενεργοί πολίτες που θα υπερασπιστούν το μέλλον το δικό τους και των παιδιών τους.

Οι προβολές απευθύνονται αποκλειστικά σε σχολεία, και πιο συγκεκριμένα, σε μαθητές Δ’ – Ε’ – ΣΤ’ Δημοτικού και μαθητές Γυμνασίου και θα γίνουν:

  • την Τρίτη 4 Απριλίου στις 9:30 στον κινηματογράφο Νιρβάνα 1 & 2 Cinemax και
  • την Τετάρτη 5 Απριλίου στις 9:30 στον κινηματογράφο Κηφισιά 1 & 2 Cinemax.

ℹ️ Για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις θέσεων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Φεστιβάλ στο 210 7256579  (Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00-17:00) είτε μέσω email στο [email protected]

Περισσότερα

Ημερομηνίες

Tue 04/04
06:30
GREEN DAYS: Σχολικές προβολές με οικολογική θεματολογία
NIPBANA 1&2 Cinemax, Αθήνα (Αττική) Αθήνα (Κέντρο)
Wed 05/04
06:30
GREEN DAYS: Σχολικές προβολές με οικολογική θεματολογία
Kifisia 1 -2 Cinemax, Αθήνα (Αττική) Κηφισιά