Κλείσιμο
event logo

Οι Προσκολλήσεις και οι Εξαρτήσεις της Ζωής μας (Διαδικτυακά)

Περιγραφή

Διοργανωτής

Επικοινωνία

Τοποθεσία

Σεμινάριο με θέμα

”Οι Προσκολλήσεις και οι Εξαρτήσεις της Ζωής μας” (Διαδικτυακά)

Πολλές φορές στη καθημερινότητά μας συναντάμε τον όρο «προσκόλληση» είτε σε αντικείμενο είτε σε ανθρώπινη σχέση. Ο Πρώτος άνθρωπος ο οποίος αναφέρθηκε σε αυτόν τον όρο ήταν ο J. Bowlby ο οποίος αναφέρει ότι προσκόλληση είναι η διαρκής ψυχολογική συνεκτικότητα μεταξύ των ανθρώπων και ανέφερε και τους τύπους προσκόλλησης που παρατήρησε μεταξύ παιδιών και μητέρων.

Αυτοί οι δεσμοί μας συντροφεύουν σ όλη μας τη ζωή και είναι υπαίτιοι για τον τρόπο με τον οποίο συνδεόμαστε στις σχέσεις μας αλλά και στις ευρύτερες συναναστροφές μας και στη καθημερινότητα μας. Διότι οι προσκολλήσεις δεν είναι τίποτε περισσότερο από τις λανθασμένες μας πεποιθήσεις, διάφορα πιστεύω, ιδέες, υλικά αγαθά και συναισθήματα μας τα οποία εάν ο δεσμός δεν είναι ασφαλής η κρίση θολώνεται και η σύνδεση με τα υπόλοιπα είναι και αυτή θολή.

Στο σεμινάριο θα αναφερθούμε στη θεωρία του δεσμού και πως μας επηρεάζει στις διάφορες προσκολλήσεις στη ζωή μας, εάν υπάρχουν.

Βεβαίωση Παρακολούθησης

•  Με την ολοκλήρωση του Σεμιναρίου, δίνεται  βεβαίωση παρακολούθησης Εγκεκριμένη από τον ΕΟΠΠΕΠ.

•  Στα Διαδικτυακά Σεμινάρια η Βεβαίωση παρακολούθησης στέλνετε ηλεκτρονικά μετά το πέρας του σεμιναρίου ή μπορείς εάν επιθυμείς  να την παραλάβεις από το κέντρο μας.

Περισσότερα

Ημερομηνίες

Friday 10/11
17:00
Οι Προσκολλήσεις και οι Εξαρτήσεις της Ζωής μας (Διαδικτυακά)
Online Διαδικτυακά
από 20,00 €