Κλείσιμο
event logo

Μαγνητοσκοπημένο Σεμινάριο: Ενδοοικογενειακή Βία - Όταν η αγάπη πληγώνει

Περιγραφή

Διοργανωτής

Επικοινωνία

ΠΡΟΣΕΧΩΣ

Μαγνητοσκοπημένο Σεμινάριο: Ενδοοικογενειακή Βία | Όταν η αγάπη πληγώνει

**Mε την αγορά λαμβάνετε στο mail σας έως 30 Σεπτεμβρίου 2023 το Μαγνητοσκοπημένο Σεμινάριο και την Βεβαίωση παρακολούθησης

Στο Σεμινάριο αυτό θα μιλήσουμε για τις μορφές ης ενδοοικογενειακής βίας. Θα ασχοληθούμε τόσο με τα είδη της ενδο-οικογενειακής βίας που έχουν σημάδια εμφανή, όσο και με τις πιο ύπουλες και επικίνδυνες μορφές ενδο-οικογενειακής βίας.

Θα μιλήσουμε για τα συνήθη προειδοποιητικά σημάδια αυτής και θα αναφερθούμε στα χαρακτηριστικά τόσο του θύτη, όσο και του θύματος αυτής. Επίσης, θα ασχοληθούμε με τους παράγοντες που αναπαράγουν την ενδοοικογενειακή βία, καθώς και με το θέμα των παιδιών ως θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

Θα ασχοληθούμε με την κακοποίηση του παιδιού, τις συνήθεις συνέπειες που έχει στο παιδί, τις μορφές που παίρνει, το προφίλ των κακοποιημένων παιδιών και το ρόλο των γονέων. Επιπλέον, θα αναφερθούμε στην σεξουαλική κακοποίηση, τις  συνέπειες που έχει στα παιδιά και το ρόλο των γονέων για την πρόληψη του φαινομένου αυτού.

Τέλος, θα επισημάνουμε τι θα ήταν καλό να κάνει κάποιος που βιώνει την ενδοοικογενειακή, το πως θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε κάποιο δικό μας πρόσωπο που έχει πέσει θύμα ενδο-οικογενειακής βίας, καθώς και το πως θα ήταν  καλό να ενεργήσουμε προκειμένου να εξασφαλίσουμε την πρόληψη του φαινομένου.

Με την ολοκλήρωση της αγοράς λαμβάνετε τα παρακάτω αρχεία στο e-mail σας:

  • Μαγνητοσκοπημένο video
  • Βεβαίωση Παρακολούθησης
Περισσότερα

Ημερομηνίες

Tuesday 19/12
22:00
Μαγνητοσκοπημένο Σεμινάριο: Ενδοοικογενειακή Βία - Όταν η αγάπη πληγώνει
Online Διαδικτυακά
από 29,00 €