Κλείσιμο
event logo

Μονοήμερη εκδρομή για Ski, Snowboard ή βόλτα στο βουνό

09 Mar - 17 Mar

Περιγραφή

Διοργανωτής

Επικοινωνία

Τοποθεσία

Καλάβρυτα ή Παρνασσός (εναλλάξ).
Mονοήμερες για Σάββατο και Κυριακή,

Aπό Σάββατο 13/01/2024 τουλάχιστον έως και Κυριακή 10/03/2024.

Κόστος εξόρμησης

  • ski 74ευρώ/άτομο
  • snowboard 78 ευρώ/άτομο
  • για συνοδούς που δεν θα κάνουν κάποιο άθλημα με μεταφορά & γεύμα είναι 38 ευρώ/άτομο. Έχουν τη δυνατότητα για μια βόλτα με τους αναβατήρες μέχρι ψηλότερα ώστε να απολαύσουν την υπέροχη θέα.

Στο κόστος περιλαμβάνεται: μεταφορά με πολυτελές πούλμαν, ενοικίαση σετ εξοπλισμού ski/snowboard, μάθημα 3 ώρες και γεύμα στην ταβέρνα (σαλάτα και ορεκτικό ανά 4 άτομα, αναψυκτικό και κυρίως πιάτο).

Περιγραφή εξόρμησης (με την επιφύλαξη απρόοπτων καθυστερήσεων):

Παρνασσός
Αναχώρηση στις 06:00΄ από  Λ. Ειρήνης 51. Άφιξη στο Λιβάδι Παρνασσού γύρω στις 09:00΄– 09:30΄ και παραλαβή εξοπλισμού με τη βοήθεια υπεύθυνων Γυμναστών – Δασκάλων σκι. Άφιξη στο χιονοδρομικό στις 10:30΄ - 11:00΄. Μάθημα 11:00΄ – 12:30΄. Διάλειμμα 12:30΄ – 13:00΄. Μάθημα 13:00΄ – 14:30΄. Συγκέντρωση στο λεωφορείο στις 15:15΄ και αναχώρηση 15:30΄. Άφιξη στο Λιβάδι Παρνασσού στις 16:15΄, παράδοση εξοπλισμού και παραμονή για φαγητό  στην ταβέρνα "Άγγελος" στο Ζεμενό  Αράχωβας μέχρι 17:30΄- 18:00΄,  όταν και ξεκινάμε για Αθήνα. Άφιξη στην Αθήνα 20:30΄.

Καλάβρυτα
αναχώρηση στις 06:00΄ από Λ. Ειρήνης 51. Άφιξη στα Καλάβρυτα 09:30΄ – 10:00΄ και παραλαβή εξοπλισμού με τη βοήθεια υπεύθυνων Γυμναστών  – δασκάλων σκι. Άφιξη στο χιονοδρομικό στις 10:30΄ - 10:45΄. Μάθημα 11:00΄ – 12:30΄. Διάλειμμα 12:30΄ – 13:00΄. Μάθημα 13:00΄ – 14:30΄. Συγκέντρωση στο λεωφορείο στις 15:15΄ και αναχώρηση 15:30΄. Κατά την επιστροφή διάλειμμα μίας ώρας για φαγητό στο Grand Chalet στο Μέγα Σπήλαιο. Άφιξη στην Αθήνα 20:30΄.

*    Τα μαθήματα γίνονται αποκλειστικά από έμπειρους εκπαιδευτές, πτυχιούχους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής σε προκαθορισμένα ολιγομελή τμήματα (για το σκι αρχάριοι 5-10 άτομα, προχωρημένοι 8-12 άτομα & για το snowboard 4-8 άτομα) με βάση την ηλικία και το επίπεδο των χιονοδρόμων.

*     Η χρέωση για προαιρετική ασφάλιση είναι 3 ευρώ/άτομο.

*     Δεν περιλαμβάνεται το κόστος για την κάρτα αναβατήρων:

Καλάβρυτα: αρχάριοι 8 ευρώ, προχωρημένοι μαθητές 20 ευρώ & προχωρημένοι ενήλικες 30 ευρώ. Βόλτα μέχρι το μεσαίο επίπεδο 15 ευρώ. Υπάρχει επιπλέον χρέωση για την κάρτα εισόδου στους αναβατήρες, το κόστος της οποίας είναι εφάπαξ 4 ευρώ (χωρίς δυνατότητα επιστροφής, αλλά με δυνατότητα επαναχρησιμοποίησης).

Παρνασσός: όλοι οι μαθητές 12 ευρώ, ενήλικες επισκέπτες ή αρχάριοι 16 ευρώ, προχωρημένοι ενήλικες 32 ευρώ. Για όλα τα παιδιά και όλους τους προχωρημένους χρέωση 5 ευρώ για κάρτα που επιστρέφεται στο τέλος της ημέρας.

*     Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων για το λεωφορείο 30 άτομα.

Σημαντικές οδηγίες:

Απαραίτητα: Ζεστά ρούχα (περισσότερα λεπτά στρώματα), αδιάβροχο παντελόνι, χονδρές κάλτσες μέχρι το γόνατο, αδιάβροχα γάντια, σκούφος ή κράνος (συνιστάται), μάσκα, περιλαίμιο, γυαλιά ηλίου, αντιηλιακό, liposan.

Προαιρετικά: επιπλέον μπλουζάκι, δύο επιπλέον ζευγάρια κάλτσες, αδιάβροχα μποτάκια.

Συνοδοί: επιθυμητοί αλλά όχι απαραίτητοι. Σε περίπτωση που κάποιο παιδί δεν συνοδεύεται, το αναλαμβάνει υπεύθυνα ο Γυμναστής – εκπαιδευτής του σε όλο το χρονικό διάστημα από τη στιγμή της αναχώρησής έως την άφιξή μας στην Αθήνα και ο οποίος είναι συνεχώς μαζί του σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής. Τα παιδιά μέχρι και Τρίτη Δημοτικού θα πρέπει να συνοδεύονται υποχρεωτικά.

Δελτίο καιρού: θα υπάρχει εκτύπωση πρόβλεψης για τις καιρικές συνθήκες, καθώς και ενημέρωση για την ποσότητα του χιονιού.

Υπεύθυνοι εκδρομών - δραστηριοτήτων είναι οι ιδρυτές της «Armonia-Zen»:

Μακρής Γιάννης, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Πτυχιούχος εκπαιδευτής χιονοδρομίας,

Φραγκιαδάκης Γιώργος, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Πτυχιούχος εκπαιδευτής χιονοδρομίας, μαζί με μία εξαιρετική ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών Καθηγητών Φυσικής Αγωγής.

Σας ενημερώνουμε επίσης για την VIP υπηρεσία από την Armonia-Zen και για τον χειμώνα 2023/24 !

VIP εξορμήσεις για SKI & SNOWBOARD 

Εάν θέλετε να αποφύγετε την ταλαιπωρία και να πραγματοποιήσετε την εκδρομή σας στα χιονοδρομικά ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ και με ΑΝΕΣΗ, διατηρώντας την ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ σας, αναλαμβάνουμε την μεταφορά με πολυτελή 9θέσια βαν, την ενοικίαση εξοπλισμού που θα χρειαστείτε, τις κάρτες lift, το ιδιαίτερο μάθημα & το γεύμα σας.

Μεταφορά: αναχώρηση και επιστροφή στην ώρα και στο σημείο που σας εξυπηρετεί ή ακόμα και στο σπίτι σας. Χρησιμοποιούμε mercedes βαν πολυτελείας με χιονολάστιχα, προβολείς ομίχλης και δερμάτινα καθίσματα με δυνατότητα διάταξης όπως επιθυμείτε.

Προαιρετική ενοικίαση εξοπλισμού: δυνατότητα για ενοικίαση άριστου βασικού αλλά και βοηθητικού εξοπλισμού (κράνη, μάσκες, γάντια, μπουφάν και αδιάβροχο παντελόνι).

Κάρτες lift: για αρχάριους & προχωρημένους χωρίς καθόλου αναμονή στα εκδοτήρια.

Ιδιαίτερο μάθημα: διάρκειας 4 ωρών (ανά εκπαιδευτή) από εξαιρετικά έμπειρους εκπαιδευτές με την άριστη μεθοδολογία της εταιρίας μας, που προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη και σωστή εκμάθηση ή τελειοποίηση της τεχνικής σας. Ειδικά για ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ χιονοδρόμους έχουμε δημιουργήσει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα τελειοποίησης τεχνικής με έμφαση στην πεμπτουσία του σύγχρονου σκι, το carving, πρόγραμμα για το οποίο είμαστε βέβαιοι πως θα σας ενθουσιάσει !

Γεύμα: σε ταβέρνα κοντά στο χιονοδρομικό με αρκετές επιλογές μενού και εξαιρετική ποιότητα.

* Ζητείστε μας αναλυτική προσφορά με βάση τις ανάγκες σας επειδή το κόστος διαφοροποιείται ανάλογα με το εάν διαθέτετε δικό σας εξοπλισμό, ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων, την ηλικία και το επίπεδό τους.

* * Προτιμήστε κάποια καθημερινή για να αποφύγετε συνωστισμούς και να απολαύσετε την εξόρμησή σας στο χιονοδρομικό. Φροντίστε να το κανονίσετε από τώρα με την οικογένεια ή φίλους, επιλέξτε και κλείστε από τώρα ημερομηνία ώστε να αποφύγετε τυχόν δεσμευμένες ημερομηνίες.

Περισσότερα

Ημερομηνίες

Saturday 09/03
04:00
Μονοήμερη εκδρομή για Ski, Snowboard ή βόλτα στο βουνό
Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, Φθιώτιδα Παρνασσός
από 38,00 €
Sunday 10/03
04:00
Μονοήμερη εκδρομή για Ski, Snowboard ή βόλτα στο βουνό
Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, Αχαϊα Καλάβρυτα
από 38,00 €
Saturday 16/03
04:00
Μονοήμερη εκδρομή για Ski, Snowboard ή βόλτα στο βουνό
Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, Αχαϊα Καλάβρυτα
από 38,00 €
Sunday 17/03
04:00
Μονοήμερη εκδρομή για Ski, Snowboard ή βόλτα στο βουνό
Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, Φθιώτιδα Παρνασσός
από 38,00 €