Κλείσιμο
event logo

Teens Yoga (9 εώς 12 ετών) στο Δημοτικό Σχολείο Φιλοθέης

25 Jun

Περιγραφή

Διοργανωτής

Επικοινωνία

Τοποθεσία

Pre teens & Teens yoga

Η κίνηση, και επομένως η γιόγκα, είναι απαραίτητη για τα σώματα των εφήβων που αναπτύσσονται γρήγορα.

Οι θέσεις πουχρησιμοποιούμε σε αυτές τις ηλικίες είναι πιο απαιτητικές και ο ρυθμός είναι γρήγορος. Δίνουμε μεγάλη σημασία στην σωστή ευθυγράμμιση, στην ενδυνάμωση όλων των μυϊκών ομάδων και στη σωστή στάση του σώματος.

Φυσικά, το παιχνίδι και η διασκέδαση είναι αναπόσπαστο κομμάτι του μαθήματος ακόμα και στους εφήβους. Μέσω των παιχνιδιών, του χορού, της μουσικής, των εικαστικών τεχνών, χτίζουμε βασικά εργαλεία ζωής, όπως αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση, ομαδικότητα και εμπιστοσύνη.

Σε αυτή την ηλικία μπορούμε να εντάξουμε στο μάθημά μας την έννοια του διαλογισμού (τακτικός ή στοχαστικός διαλογισμός). Οι αναπνοές (pranayama) πάντα έχουν κυρίαρχη θέση σε κάθε μάθημα, εισάγοντας σταδιακά πιο πολύπλοκες πρακτικές. Μέσω όλων αυτών των τεχνικών ο

έφηβος αποκτά εσωτερική και εξωτερική δύναμη, προσοχή και συγκέντρωση και αυξημένη επίγνωση τόσο του εαυτού τους όσο και των άλλων.

Τέλος ένα μάθημα Teens Yoga πάντα κλείνει με τη χαλάρωση, γιατί πάντα χρειαζόμαστε μία παύση στο σώμα και στο μυαλό από κάθε δραστηριότητα.

Παιδιά από 9 έως 12 ετών

Ημέρα και ώρα: Κάθε Τρίτη @ 17:00-18:00

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ

Τηλέφωνο: 697 07 98 679

Κλείστε το δοκιμαστικό σας!

family yoga

Περισσότερα

Ημερομηνίες

Tuesday 25/06
15:00
Teens Yoga (9 εώς 12 ετών) στο Δημοτικό Σχολείο Φιλοθέης
Δημοτικό Σχολείο Φιλοθέης, Αθήνα (Αττική) Φιλοθέη - Ψυχικό