Κλείσιμο
event logo

Εορταστικά Λαγοπαίγνια

27 Apr - 28 Apr

Περιγραφή

Διοργανωτής

Επικοινωνία

Τοποθεσία

Η εορταστική περίοδος του Πάσχα ξεκινά και το Μουσείο Κοτσανά ξεδιπλώνει έναν κόσμο γεμάτο παιχνίδι, γνώση και γιορτινές δημιουργίες. Ένα ταξίδι στον κόσμο της αρχαίας ελληνικής τεχνολογίας έρχεται να μας πείσει για τη διάθεση των αρχαίων να ψυχαγωγούνται αλλά και να δημιουργούν.

Γρίφοι και ιστορίες μυθικές ζωντανεύουν  μέσα στο μουσείο! Ένας λαγός ξεπηδά ανάμεσα μας, κι εμείς είμαστε έτοιμοι να δούμε που οδηγούν τα ίχνη του. Τι να γυρεύει άραγε;

Ο θαυμαστός κόσμος της αρχαιοελληνικής επιστήμης και της τέχνης έρχεται να μας αποκαλύψει τι δουλειά έχει ο λαγός στα χέρια ενός μικρού κοριτσιού έξω από το ναό της θεάς Αρτέμιδος αλλά και τι αυτός συμβολίζει από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.

Εορταστικές και ανοιξιάτικες λαγο-ιστορίες μάς καλούν σ’ ένα παιχνίδι δημιουργικής μάθησης. Γνωρίζουμε τα γιορτινά έθιμα των αγρών κατά την αρχαιότητα και κάνουμε μια βόλτα γεμάτη φαντασία στις τεχνολογίες ψυχαγωγίας των αρχαίων Ελλήνων! Εμπρός λοιπόν στα αρχαία ίχνη του λαγού για να φτιάξουμε το δικό μας, ξεχωριστό λαγοπαίγνιο!

Βιωματικό εργαστήρι

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής: Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Απριλίου, 12:00 μ.μ.

Διάρκεια: 60’

Ηλικίες: Παιδιά 6 έως 12 ετών

Κόστος: 9 ευρώ

Περισσότερα

Ημερομηνίες

Saturday 27/04
09:00
Εορταστικά Λαγοπαίγνια
Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας Κώστα Κοτσανά, Αθήνα (Αττική) Αθήνα (Κέντρο)
από 8,00 €
Sunday 28/04
09:00
Εορταστικά Λαγοπαίγνια
Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας Κώστα Κοτσανά, Αθήνα (Αττική) Αθήνα (Κέντρο)
από 8,00 €