Χαρούμενοι Μουσικοί ΙΙ- Μουσική για παιδιά 2-3 χρονών

Χαρά και Μουσική

Ιστότοπος

 Στο τμήμα Χαρούμενοι Μουσικοί ΙΙ το παιδί όπως και ο γονιός μετέχουν σε ένα συνεχές ταξίδι ήχων και κάθε μάθημα μπορεί να αποτελέσει μια καινούργια περιπλάνηση!

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερες έρευνες αποδεικνύουν ότι τα παιδιά που έρχονται σε επαφή με τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία (ακόμη και νεογέννητα) αναπτύσσσονται με ελευθερία έκφρασης, δημιουργικότητα, φαντασία και ιδιαίτερα ανεπτυγμένη συναισθηματική νοημοσύνη. Ιδιαίτερα τα πιο ντροπαλά παιδιά αποκτούν αυτοπεποίθησή μέσα από τις ευχάριστες μουσικές δραστηριότητες. Πάνω από όλα, όμως, τα μαθήματα μουσικής προσφέρουν στο κάθε παιδί πραγματική ευχαρίστηση μέσα από το άκουσμα μίας αγαπημένης μελωδίας ή τη χαρά σαν αποτέλεσμα μιας δημιουργικής διαδικασίας. Και φυσικά αυτό το συναίσθημα της χαράς, ικανοποίησης και ασφάλειας δε θα το κρατήσει μόνο για τον εαυτό του, αλλά θα το χαρίσει και θα το μοιραστεί με την οικογένεια και τους φίλους του.

Μουσικές ακροάσεις, παίξιμο με τα κρουστά όργανα, χορός και τραγούδι είναι μερικές από τις δραστηριότητες που περιλαμβάνονται στο πρωτοποριακό πρόγραμμα μουσικής για παιδιά 2-3 χρονών στη Χαρά και Μουσική.

Το πρόγραμμα Χαρούμενοι Μουσικοί ΙΙ μεταξύ άλλων πετυχαίνει:

  • τη συναισθηματική και κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών
  • την ανάπτυξη της ικανότητάς τους να μαθαίνουν
  • τη σύνδεση και αλληλεπίδρασή τους με άλλα παιδιά και ενήλικες
  • την ανάπτυξη της αυτοπεποίθησής τους

Τα τμήματα είναι ολιγομελή, σε ασφαλή, καθαρό και καλά αεριζόμενο χώρο. Λειτουργούν απογευματινά τμήματα (και πρωινά αν ζητηθούν)με διάρκεια 45΄.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε θερινούς και χειμερινούς κύκλους

Εγγραφές στην αρχή κάθε κύκλου. Για την πλήρωση των θέσεων θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία εγγραφής.

Η εγγραφή είναι έγκυρη με την πληρωμή της πρώτης δόσης των διδάκτρων.

Πληροφορίες: 2392 400752, 6973599041 και 6937216816.

  Υπεύθυνη προγράμματος Κατερίνα Κουθούρη 

 

Tuesday 21 June

Επικοινωνία

Ακολουθήστε μας

@ 2020 KIDSPROJECT. All rights reserved. Όροι και προϋποθέσεις.