Κλείσιμο
event logo

Το Δικό μας Αστέρι λάμπει και πάλι!

Περιγραφή

Διοργανωτής

Επικοινωνία

Τοποθεσία

Το Δικό μας Αστέρι (The Ape Star, 2021), επιστρέφει για δύο μοναδικές προβολές στις 2 & 3 Ιουλίου 2022 στον θερινό κινηματογράφο ΑΒ

Για ηλικίες 5+ 

Για τη μικρή Γιόνα, όπως και για τα υπόλοιπα παιδιά στο ορφανοτροφείο του χωριού, το μεγαλύτερο όνειρο είναι η απόκτηση μιας μαμάς. Όμως, όταν έρχεται η σειρά της Γιόνα για υιοθεσία, η υποψήφια μητέρα που εμφανίζεται αποτελεί μεγάλη έκπληξη: θα είναι η μέλλουσα μητέρα της μια τεράστια, εκκεντρική γοριλίνα που ζει σε μια μάντρα; Η Γιόνα είναι γενναίο κορίτσι και γρήγορα οι δυο τους σχηματίζουν ένα δυνατό δεσμό αγάπης, διασκεδάζοντας στο ασυνήθιστο σπιτικό τους, όπου η Γιόνα δεν βαριέται ποτέ και μαθαίνει την αξία ακόμα και των πεταμένων πραγμάτων. Γρήγορα, όμως, το νέο της σπίτι βρίσκεται υπό την απειλή ενός άπληστου δημοτικού υπαλλήλου που θέλει να κατασκευάσει μια πισίνα και η Γιόνα με τη μαμά της δεν πρόκειται να το επιτρέψουν με τίποτα!

Μια θαυμάσια, τρυφερή ιστορία κινουμένων σχεδίων, βασισμένη στο best seller της Φρίντα Νίλσον, για τους οικογενειακούς δεσμούς που δεν προϋποθέτουν πάντα σχέσεις εξ’ αίματος, την αγάπη άνευ όρων και την πραγματική έννοια της μητρότητας.

Η ταινία θα προβληθεί μεταγλωτισμένη στα ελληνικά.

Ακούγονται με σειρά εμφάνισης οι:

Χρύσα Μιχαλοπούλου – Γιόνα

Ευγενία Δελιαλή – Γοριλίνα

Σωτήρης Κοντιζάς – Τορντ

Λήδα Πλατσή – Γκερντ

Αλέξανδρος Σιάτρας – Άρον

Εμμανουήλ Κοντός – Γκούσταβ

Αθηνά Μουστάκα – Γραμματέας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σάββατο 2 & Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Ώρα έναρξης  21:00

Εισιτήρια: 3€ 

Προπώληση ΕΔΩ και στο ταμείο του κινηματογράφου (Θεοτοκοπούλου 36, Άνω Πατήσια)

 

Κλείστε θέση!


Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας;

κάντε κλικ στην εικόνα

Περισσότερα
Ακολουθήστε μας