Κλείσιμο

DanceOnStage by Anna Athanasiadi

Dance On Stage: Η ιδανική επιλογή στην καρδιά της Αθήνας για παιδιά & εφήβους με καλλιτεχνικές ανησυχίες


Η νέα σχολική χρονιά έχει ξεκινήσει και οι περισσότεροι γονείς αναζητούν την καλύτερη επιλογή για τις εξωσχολικές δραστηριότητες του παιδιού τους.

Το Kidsproject.gr επισκέφτηκε την #DanceOnStage by Anna Athanassiadi, μια σχολή χορού, θεάτρου, φωνητικής και γυμναστικής για παιδιά και ενηλίκους και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.

Στην καρδιά της Αθήνας, στην οδό Ομήρου 66 και Αναγνωστοπούλου στο Κολωνάκι, η DanceOnStage αποτελεί έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο που όλοι μπορούν να βρουν ένα ενδιαφέρον μάθημα να ασχοληθούν, σε ερασιτεχνικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

Η #DanceOnStage λειτουργεί με έμπειρο προσωπικό κατάλληλα καταρτισμένο, με ολιγομελή ομαδικά τμήματα και ιδιαίτερα μαθήματα, και στόχος της είναι να δίνει όλο και περισσότερα ερεθίσματα σε μικρούς και μεγάλους να ασχοληθούν με κάθε μορφή παραστατικής τέχνης, δίνοντας παράλληλα πολύ έμφαση στην σωστή εκγύμναση και ενδυνάμωση του σώματος.

Άννα Αθανασιάδη


Ιδιοκτήτρια και υπεύθυνη της σχολής είναι η καταξιωμένη χορογράφος Άννα Αθανασιάδη με πολυετή εμπειρία στην τηλεόραση και το θέατρο, ως χορογράφος και χορεύτρια. Μερικές από τις σημαντικότερες συνεργασίες της σαν χορογράφος είναι στο musical “Annie” και στο τηλεοπτικό show “Your Face Sounds Familiar”.

Η Άννα μέσα από την 16ετή διδακτική εμπειρία της με παιδιά και εφήβους, φροντίζει πάντα να τους δίνει τρόπους να δημιουργούν, να εκφράζονται, να γυμνάζονται και να βρίσκονται κατάλληλα προετοιμασμένοι πάνω στη σκηνή!

Τι μαθήματα θα βρείτε στην #DanceOnStage

Musical

Το τμήμα Musical απευθύνεται σε παιδιά (8-12) και εφήβους (13-17) που τους αρέσει να τραγουδάνε, να χορεύουν και να παίζουν θέατρο! Η έμπειρη ομάδα της DanceOnStage είναι σίγουρο ότι θα σε βοηθήσει να εξελίξεις το ταλέντο σου και να μάθεις περισσότερα γι’ αυτό που αγαπάς!

Hip Hop & K – Pop

To γνωστό σε όλους μας Hip Hop βοηθάει τα παιδιά να εκφραστούν καλλιτεχνικά χρησιμοποιώντας το σώμα ως το βασικό μέσο και εργαλείο. Στο K – Pop, κορεάτικη Pop μουσική, οι καλλιτέχνες εκπαιδεύονται από μικρή ηλικία σε τραγούδι, ραπ, χορό, υποκριτική, styling, ξένες γλώσσες, χορογραφία σύνθεση και στιχουργική!

Mουσικοκινητική – σύστημα Orff, 5-7 ετών

Εδώ το μάθημα γίνεται παιχνίδι και τα παιδιά βιώνουν μουσικές και κινησιολογικές συνθέσεις μέσω του πειραματισμού και της δημιουργικότητας.

Τι άλλα είδη χορού διδάσκονται στην DanceOnStage!


Στο πλούσιο πρόγραμμα της σχολής περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων τα τμήματα: Σύγχρονο, Musical Jazz, Modern, Ballet, Commercial, Acro dance & Heels.

Μαθήματα Kick Boxing και Αυτοάμυνας


Η DanceOnStage εκτός από πληθώρα μαθημάτων Χορού, Υποκριτικής και Φωνητικής διαθέτει και παιδικό τμημα Kick Boxing & Αυτοάμυνας. Ο Δάσκαλος του τμήματος Νίκος Ιωαννίδης (Ηθοποιός – Θεατρικός συγγραφέας – Δάσκαλος Πολεμικών Τεχνών & Γυμναστής) με την πολυετή εμπειρία του εγγυάται τη σωστή εκγύμναση και διαπαιδαγώγηση των μαθητών.

Μια δυνατή επιλογή για την ποιοτική απασχόληση παιδιών & εφήβων με προτεραιότητα την ασφάλεια

Η σχολή είναι πλήρως εναρμονισμένη με τις υποδείξεις του ΕΟΔΥ τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια των μαθητών της.

Ζήσε και εσύ την απόλυτη καλλιτεχνική εμπειρία στην #DanceOnStage

DanceOnStage

📍 Ομήρου 66 και Αναγνωστοπούλου, Κολωνάκι

☎️ 211 113 1665 & 215 777 1665

Facebook & Instagram

Website: https://danceonstage.gr/

Kidsproject profiles: DancOnStage - Musical - Kickboxing