Κλείσιμο

SUPER ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ σε συνεργασία με το my-book.gr! 3 Τυχεροί-ες κερδίζουν το εκπαιδευτικό e-book "Διάκριση συμφώνων – Ειδικό πρόγραμμα οπτικής και ακουστικής αντίληψης"

Νέος SUPER διαγωνισμός στο Kidsproject.gr!!!

Το Kidsproject.gr σε συνεργασία με το my-book.gr κάνουν δώρο σε 3 (τρεις) τυχερούς/τυχερές αναγνώστες/στριες το εξαιρετικό εκπαιδευτικό e-book, αξίας 25,90 ευρώ, με τίτλο "Διάκριση συμφώνων – Ειδικό πρόγραμμα οπτικής και ακουστικής αντίληψης", ειδικά διαμορφωμένο για μαθητές με δυσλεξία και για δίγλωσσους.

  • Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποτελεί το πρώτο οργανωμένο πρόγραμμα προσέγγισης και κατανόησης των συμφώνων σε οπτκό και ακουστικό επίπεδο. Βασίζεται σε εξειδικευμένες τεχνικές διάκρισης των συμφώνων μέσω της γλωσσικής επεξεργασίας. Αποτελεί καινοτόμο πρόγραμμα για την καλύτερη πρόσληψη των συμφώνων που συγχέουν συχνά οι μαθητές σχολικής ηλικίας. 
  • Κατάλληλο υλικό για όλους τους μαθητές. Είναι ειδικά διαμορφωμένο για μαθητές με ειδικές μαθησιακές δυσκολίες, για μαθητές με δυσλεξία, καθώς και για μαθητές με φωνολλογικά ελλείμματα. Επιπλέον, το συγκεκριμένο υλικό με τον ειδικό σχεδιασμό του είναι ιδιαίτερα βοηθητικό σε μαθητές Α΄Δημοτικού καθώς και για μαθητές που διδάσκονται την ελληνική γλώσσα ως δεύτερη ή ξένη γλώσσα.

Για να δείτε το εκπαιδευτικό e-book από το my-book.gr, πατήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο:  https://my-book.gr


👉Ακολούθησε ΌΛΑ τα παρακάτω βήματα για να λάβεις μέρος στον Διαγωνισμό:

  1. Συμμετοχή από Facebook: like στο Kidsproject  και στo my-book.gr 
    Συμμετοχή από Instagram: follow στο Kidsproject και στο my-book.gr
  2. Δημόσια κοινοποίηση της ανάρτησης στο προφίλ σου (ισχύει μόνο για τις συμμετοχές από το facebook)
  3. Tag 2 φίλους/ες σε σχόλιο κάτω από την εικόνα
  4. Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα (Απαραίτητο βήμα έγκυρης συμμετοχής)

🗓Ο Διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:30.

ℹ️ Έχετε δικαίωμα για περισσότερες από μια συμμετοχές αρκεί σε κάθε σχόλιο να υπάρχουν διαφορετικά Tags και να συμπληρώσετε αντίστοιχες φορές και την φόρμα συμμετοχής!

Καλή επιτυχία‼️