Κλείσιμο

Γνωρίστε τα Bobirakia.gr: Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με πρωτότυπα αξεσουάρ & δώρα για βρέφη και παιδιά

Τι λέτε να γνωρίσουμε καλύτερα τα Bobirakia.gr από τη Θεσσαλονίκη;

Στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα θα βρείτε πρωτότυπα και οικονομικά αξεσουάρ, αλλά και ρούχα για τα μικρά μπομπιράκια σας!

Το ηλεκτρονικό κατάστημα άνοιξε τις πύλες του το 2013 με πολλή αγάπη προς τα παιδιά. Τα προϊόντα επιλέγονται με μεγάλη προσοχή, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία πάντα οι τιμές να είναι προσιτές και κατανοώντας τους δύσκολους καιρούς που ζούμε, αλλά ταυτόχρονα και την ανάγκη των γονιών να αγοράζουν δωράκια στα παιδιά τους.

Τα προϊόντα που θα βρείτε στα Bobirakia ανανεώνονται συνεχώς, έτσι ώστε να διατηρείται ζωντανή η ποικιλία που χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες που θα βρείτε αυτήν την περίοδο στα Bobirakia.gr είναι:

  • Χειροποίητα καδράκια με βότσαλα

Ένα υπέροχο και πρωτότυπο δώρο φτιαγμένο με το δικό σας γούστο για το αγαπημένο πρόσωπο που επιθυμείτε να το χαρίσετε! Δώρο για το/τη σύντροφο, τη/τον αγαπημένη γιαγιά/παππού, για τη/τον μαμά/μπαμπά, για τη/τον δασκάλα/δάσκαλο, για όλη την οικογένεια, αλλά και για όποιο άλλο πρόσωπο νιώθετε την ανάγκη να το χαρίσετε!

Ανακαλύψτε τα καδράκια από βότσαλα στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.pebbleart.gr/

  • Κολιέ και βραχιόλια κεχριμπαριού οδοντοφυΐας

Το γνωρίζατε ότι το κεχριμπάρι είναι ένα εξαιρετικό προϊόν, το οποίο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο και ευεργετικό για τα πονεμένα δοντάκια του μωρού σας;

Κι όμως είναι γεγονός! Το κεχριμπάρι Βαλτικής συγκεκριμένα, έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες στο πρόβλημα της οδοντοφυΐας και φημίζεται για τις θεραπευτικές και αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες. Εκτός από τη μείωση του πόνου και της έντονης σιελόρροιας., αλλά και την ευερεθιστότητα, που συχνά συνδέεται με την οδοντοφυΐα, το κεχριμπάρι Βαλτικής πιστεύεται ότι συμβάλει στην ανακούφιση των εκζεμάτων, ότι επιταχύνει την επούλωση των πληγών και απαλύνει τη φλεγμονή σε αυτιά και λαιμό, μεταξύ άλλων παθήσεων.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Bobirakia.gr θα βρείτε αυθεντικά κολιέ και βραχιόλια που θα ανακουφίσουν τα πονεμένα δοντάκια του μωρού σας και όχι μόνο!

Ανακαλύψτε τα στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.bobirakia.gr/bobirakia/53-kolie-kai-vraxiolia-kexribariou-odontofyias

  • Τελευταία κομμάτια! Εκπτωτικό καλάθι!

Για το τέλος σας αφήσαμε το καλύτερο! Ψάχνετε προσφορές και τις καλύτερες εκπτώσεις σε ένα μόνο site;

Είστε στο κατάλληλο ηλεκτρονικό κατάστημα, γιατί εδώ θα βρείτε συγκεντρωμένα τα τελευταία κομμάτια προϊόντων σε πολύ ΧΑΜΗΛΕΣ τιμές!

Ανακαλύψτε τις απίθανες προσφορές στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.bobirakia.gr/bobirakia/121-teleftaia-kommatia-ekptotiko-kalathi

Και όλα αυτά εύκολα και γρήγορα από τον καναπέ του σπιτιού σας, χωρίς να χρειάζεται να χάνετε πολύτιμο χρόνο, ιδιαίτερα για τα μικρά σας Bobirakia!!!

Στα Bobirakia.gr επίσης θα βρείτε:

Βρείτε τους:

Διεύθυνση: Αγία Παρασκευή, 57001, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2312 201 150

Facebook

Youtube

Προφίλ Kidsproject.gr