Κλείσιμο

Σχολικές Προβολές 2021-22 από το ATHICFF για μαθητές Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου & Α’ Λυκείου

ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ - ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2021-2022

Για το ακαδημαϊκό έτος 2021 – 22, ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΑΘΗΝΑΣ (ATHICFF) παρουσιάζει ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα με προβολές ταινιών για μαθητές Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Α’ Λυκείου.

⇒ Οι προβολές μπορούν να διοργανωθούν σε κινηματογραφικές αίθουσες τηρώντας όλους τους υγειονομικούς κανόνες – εφόσον επιτρέπεται – και σύμφωνα με τις εγκυκλίους του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

«Πρόγραμμα επιμόρφωσης εκπαιδευτικών Δημοτικού και Γυμνασίου σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δικαιωμάτων του παιδιού»

Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή κάνοντας κλικ στην εικόνα:

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Μετά από τόσους μήνες αλλαγών και ανατροπών, αναζητούμε όλοι ένα νέο νόημα. Πώς μπορούμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα; Πώς θα είναι οι ζωές μας από εδώ και πέρα; Είμαστε όλοι αλλαγμένοι, μικροί και μεγάλοι.

Τι θα θελήσουν να αφήσουν πίσω τους για πάντα παιδιά και έφηβοι; Τι θα επιλέξουν να κρατήσουν για να θεμελιώσουν την αυριανή κοινωνία στην οποία θα είναι ενεργοί πολίτες;

Οι ταινίες του νέου σχολικού προγράμματος του Παιδικού και Εφηβικού Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας ανοίγουν γόνιμο διάλογο, θέτοντας καίρια ερωτήματα στους μαθητές, αναζητώντας τις δικές τους απαντήσεις.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΙΝΙΩΝ

Οι σχολικές προβολές αποτελούνται από επιλεγμένες ταινίες μικρού μήκους πρώτης προβολής και από μία συζήτηση με τους μαθητές.
Οι μαθητές, μέσω του εκπαιδευτικού προγράμματος, ανακαλύπτουν τεχνικές κινηματογράφησης και εμβαθύνουν στους τρόπους αφήγησης.
Οι εκπαιδευτικοί λαμβάνουν υλικό προετοιμασίας πριν την προβολή.

Οι σχολικές προβολές είναι χωρισμένες σε τέσσερις ηλικιακές ομάδες:

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ:

Κάτια Παπασπηλιοπούλου
email: [email protected]
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 693 29 29 611

Ενδιαφέρεστε να κλείσετε μια προβολή για το δικό σας σχολείο;

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε ΕΔΩ


ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΑΘΗΝΑΣ;

Κάντε κλικ στην εικόνα: