Κλείσιμο

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την υπέροχη παράσταση «Ο Γαργαληστής» του Δημήτρη Μπασλάμ

Το Kidsproject.gr σε συνεργασία με την Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Αυλαία σας κάνουν δώρο 2 διπλές προσκλήσεις για την υπέροχη παράσταση «Ο Γαργαληστής» την Κυριακή 19/12/21 στις 11:30μμ στο Θέατρο Αυλαία!

Το εξαιρετικό μουσικό παραμύθι, ζωντανεύει ανανεωμένο στο θέατρο ΑΥΛΑΙΑ. Αυτή τη φορά με νέα πλοκή, ενορχήστρωση και ευρηματικούς διαλόγους, οι οποίοι με δεξιότητα και χιούμορ πλέκουν το νήμα της ιστορίας.

Το “νήμα” ξετυλίγουν τέσσερις ετερόκλητοι επιθεωρητές, οι οποίοι αγνοώντας το σχέδιο του Γαργαληστή, τον κυνηγούν κατά πόδας με σκοπό να ανακαλύψουν τι ακριβώς σκαρώνει. Εκείνος όμως τους ξεγλιστράει σαν… σκιά…

Θα τον πιάσουν… Δεν θα τον πιάσουν…

Λίγα λόγια για το έργο

Η ιστορία του Γαργαληστή είναι τόσο απλή και κατανοητή όσο ένα λαϊκό παραμύθι. Ένας ιδιόμορφος ληστής, ικανός να βλέπει με τα μάτια του, το αγνό γάργαρο παιδικό γέλιο. Αποφασίζει λοιπόν να ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο, ψάχνοντας για τα παιδιά που το γέλιο τους περισσεύει. Στόχος του να το “κλέψει” και σαν άλλος Ρομπέν των Δασών να το μοιράσει σε παιδιά που σπάνια χαμογελούν.

Στην παράσταση η μοναξιά συνυπάρχει με την τρυφερότητα ως αντίθετό της. Παρούσα αλλά όχι κυρίαρχη. Ως μία υπενθύμιση της ύπαρξης της. «Όταν το γέλιο τα παιδιά μοιράζουν, τα πάντα στα σίγουρα αλλάζουν», γράφει ο Γαργαληστής στο γράμμα που αφήνει. Εμείς, λέμε πως σήμερα, περισσότερο από ποτέ, μοιάζει να είναι απαραίτητος ο Γαργαληστής και εκφράζουμε την ευχή να γίνουν πολλοί περισσότεροι.

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση θα βρείτε εδώ

Ακολούθησε ΌΛΑ τα παρακάτω βήματα για να λάβεις μέρος στον Διαγωνισμό:

  1. Συμμετοχή από Facebook: like στο Kidsproject  και στο Θέατρο Αυλαία
    Συμμετοχή από Instagram
    : follow στο Kidsproject
  2. Δημόσια κοινοποίηση της ανάρτησης στο προφίλ σου (ισχύει μόνο για τις συμμετοχές από το facebook)
  3. Tag 2 φίλους/ες σε σχόλιο κάτω από την εικόνα
  4. Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα (Απαραίτητο βήμα έγκυρης συμμετοχής)

👉 Ο Διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:00.

ℹ️ Έχετε δικαίωμα για περισσότερες από μια συμμετοχές αρκεί σε κάθε σχόλιο να υπάρχουν διαφορετικά Tags και να συμπληρώσετε αντίστοιχες φορές και τη φόρμα συμμετοχής!

 

Καλή επιτυχία‼️