Κλείσιμο

2ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΡΓΩΝ ΕΩΣ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Το Πρότυπο Επιστημονικό Κέντρο «Αεί Φέρειν» σε συνεργασία με το Ο.Α.Κ.Α. «Σπύρος Λούης» προσκαλεί για δεύτερη χρονιά και φέτος παιδιά ηλικίας 6-12 ετών να εμπνευστούν, να προτείνουν τα θετικά μηνύματα για τη νέα χρονιά και να δημιουργήσουν την επίσημη εορταστική ευχετήρια κάρτα του 2022, στον 2ο Πανελλήνιο Παιδικό Διαγωνισμό, με τίτλο:

«Το μοναδικό δώρο που αρέσει σε όλους!»


Τα παιδιά καλούνται να φανταστούν και να αποτυπώσουν το μοναδικό, το τέλειο και εντελώς ιδανικό δώρο. Με τον τρόπο αυτό, εκτός από χαμόγελα και ευχές θα καλωσορίσουν με θετικά μηνύματα και παιδικές ευχές την χρονιά που έρχεται και την «αισιόδοξη όψη» της, με αλληλεγγύη, αλλά και ενσυναίσθηση, που χρειαζόμαστε όλοι στο δρόμο προς την πρόοδο. Η νικητήρια κάρτα θα είναι και η επίσημη ευχετήρια κάρτα η οποία θα σταλεί από το Ο.Α.Κ.Α. «Σπύρος Λούης» και το Αεί Φέρειν και «θα ταξιδέψει» με τη σφραγίδα του Ο.Α.Κ.Α. «Σπύρος Λούης» και του Αεί Φέρειν, είτε ταχυδρομικά, είτε ηλεκτρονικά (ως ecard) σε εκατοντάδες παραλήπτες για να μεταφέρει τις πιο ελπιδοφόρες ευχές στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο για τη νέα χρονιά. Τα παιδιά επιστρατεύουν τη φαντασία τους και μας μεταφέρουν τα θετικά μηνύματα για το 2022, αλλά και όλα όσα ονειρεύονται να δωρίσουν στον κόσμο και τους ανθρώπους που αγαπούν.

ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Διάλεξε χρώματα και υλικά και ζωγράφισε το «μοναδικό δώρο» που όποιος κι αν το λάβει χαίρεται & χαμογελά κάθε φορά που το αναλογίζεται και είναι πραγματικά...ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να του συμβεί! Το δώρο σου μπορεί να αγωνίζεται, να μιλάει ή να τραγουδά, να είναι υπαρκτό ή φανταστικό, αλλά μπορεί να μην είναι καν ένα αντικείμενο! Θα μπορούσε να είναι ένα συναίσθημα, μια ιδέα ή κάτι άλλο; Σίγουρα θα πρέπει να το θέλουν όλοι και να χαίρονται μόλις το αντικρύσουν!

Περιμένουμε το έργο σου μέχρι τις 27/12/2021. Μπορεί εσύ να είσαι ο καλλιτέχνης ο οποίος θα φιλοτεχνήσει την επίσημη ευχετήρια κάρτα του Αεί Φέρειν και του Ο.Α.Κ.Α. «Σπύρος Λούης».

ΟΔΗΓΙΕΣ

  1. Ζωγράφισε το «μοναδικό δώρο» με το δικό σου τρόπο (μπορεί αυτή τη φορά να είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από όλες τις προηγούμενες χρονιές!) σε χαρτί μεγέθους Α4.
  2. Συμπλήρωσε με τη βοήθεια του γονέα/κηδεμόνα τη φόρμα συμμετοχής
  3. Στείλε μας το έργο σου και τη φόρμα συμμετοχής ηλεκτρονικά με email στη διεύθυνση [email protected]. Τα έργα πρέπει να σταλούν ηλεκτρονικά με email έως τη Δευτέρα 27/12/2020 στις 13.00.

ΔΩΡΑ

1ο Βραβείο: Φωτογραφική Μηχανή

2ο Βραβείο: Οικογενειακή ξενάγηση στους χώρους και τις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ.Α. «Σπύρος Λούης», όπου έλαβαν χώρα οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004.*

3ο Βραβείο: Συμμετοχή μιας εβδομάδας στο Summer Camp 2022 του Αεί Φέρειν*

4ο Βραβείο: Συμμετοχή μιας εβδομάδας στο Easter Camp 2022 του Αεί Φέρειν*

5ο Βραβείο: Συμμετοχή δύο εβδομάδων σε ένα από τα βιωματικά εργαστήρια του Αεί Φέρειν*

6ο Βραβείο: Συμμετοχή δύο εβδομάδων στο βιωματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ένα Μουσείο αγωνίζεται και παραδίδει τη σκυτάλη στα παιδιά» στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας, σε συνεργασία με το Αεί Φέρειν* (χορηγία του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας)

7ο έως 9ο Βραβείο: Συμμετοχή στο βιωματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Xploring Intelligence: Emotions & Play» στο «XPLORE Entertainment Center», σε συνεργασία με το Αεί Φέρειν* (χορηγία του «XPLORE Entertainment Center»)

10ο Βραβείο: Οικογενειακό free pass για επίσκεψη στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας* (χορηγία του «Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας»)

11ο Βραβείο: Οικογενειακό free pass για επίσκεψη στο «XPLORE Entertainment Center»* (χορηγία του «XPLORE Entertainment Center». Το δώρο αφορά επίσκεψη στους χώρους XPLORE Science, XPLORE Adventure και XPLORE Oceans και μπορεί να εξαργυρωθεί μέχρι και τις 30/11/2022.)

12ο Βραβείο: Συνδρομή διάρκειας πέντε μηνών (με μια προπόνηση ανά εβδομάδα) στο «OAKA Indoor Beach Volley»* (χορηγία του «OAKA Indoor Beach Volley». Το δώρο πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούλιο του 2022.)

13ο και 14 ο Βραβείο: Μάθημα τένις (συμμετοχή σε ομαδικό γκρουπ τριών ατόμων, χορηγία της εταιρείας Στάδιο 2020 ΑΕ)*

15ο Βραβείο: Εγγραφή και μηνιαία συνδρομή μαθημάτων κολύμβησης με τρεις προπονήσεις ανά εβδομάδα (χορηγία της εταιρείας «Νηρηίδες Ο.Φ.Ν.Ι.»)*

16ο έως 18ο Βραβείο: Από ένα επιτραπέζιο παιχνίδι (χορηγία της εταιρείας «Δ.Κλειδάς και Σια «Το Παιδαγωγικό Παιχνίδι»)

19ο έως 22 ο Βραβείο: Από ένα υπογεγραμμένο αντίτυπο βιβλίων της συγγραφέως Ιωάννας Κυρίτση – Τζιώτη

Επιπλέον, οι 22 πρώτοι νικητές θα λάβουν αναμνηστικά δώρα από το Ο.Α.Κ.Α. «Σπύρος Λούης».

*Εάν ο τόπος διαμονής των νικητών για το 2 ο έως 15ο βραβείο είναι εκτός Αττικής τότε το δώρο τους θα αντικατασταθεί με επιτραπέζια παιχνίδια (της εταιρείας «Δ.Κλειδάς και Σια «Το Παιδαγωγικό Παιχνίδι») ή υπογεγραμμένα αντίτυπα βιβλίων της συγγραφέως Ιωάννας Κυρίτση – Τζιώτη και το αρχικό έπαθλο θα μεταβιβαστεί στον επόμενο αναπληρωτή νικητή.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

• Τα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν όποια υλικά και τεχνικές επιθυμούν (μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, ακουαρέλλες, κολάζ κ.α.) σε χαρτί μεγέθους Α4. Τρισδιάστατα έργα (κατασκευές) δεν θα γίνονται δεκτά.

• Τα έργα θα πρέπει να σταλούν σε «σκαναρισμένη» μορφή ή φωτογραφία ως συνημμένο στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], μέχρι τη Δευτέρα 27/12/2021 στις 13.00. Στο θέμα του email και στο όνομα του συνημμένου αρχείου παρακαλούμε να αναφέρονται τα εξής στοιχεία: Επώνυμο-Όνομα-Ηλικία-Σχολείο του παιδιού και να συνοδεύεται από συμπληρωμένη φόρμα συμμετοχής.

• Κάθε παιδί μπορεί να λάβει μέρος στο διαγωνισμό μόνο με ένα έργο.

• Οι νικητές θα επιλεγούν από την επιτροπή του Κέντρου «Αεί Φέρειν» (αποκλείεται η νομική οδός).

• Όλα τα έργα, μαζί με τις φόρμες συμμετοχής, θα πρέπει στη συνέχεια να σταλούν ταχυδρομικά στο Κέντρο Αεί Φέρειν και δεν θα επιστραφούν.

• Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά (με email) μέχρι τις 30/12/2021. Στη συνέχεια τα ονόματα και τα έργα τους θα αναρτηθούν στις ιστοσελίδες http://www.aeiferein.gr/ & https://www.oaka.com.gr/ καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των δύο φορέων.

• Τα έργα μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε άλλες εφαρμογές για τις ανάγκες του Κέντρου «Αεί Φέρειν», του Ο.Α.Κ.Α. «Σπύρος Λούης» ή και των χορηγών και θα δημοσιευθούν και ηλεκτρονικά σε ποικίλα μέσα επικοινωνίας (site, Facebook, Instagram κ.α.).

• Για συμμετοχές από ομάδες, σχολεία και λοιπούς φορείς θα πρέπει τα στοιχεία κάθε παιδιού να συνοδεύονται με τα στοιχεία του εκάστοτε φορέα. Για διευκρινήσεις, ερωτήσεις και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε είτε ηλεκτρονικά αποστέλλοντας email στην ηλ. διεύθυνση [email protected] είτε τηλεφωνικά καλώντας στο 210 6838728.