Κλείσιμο

MaGic CiRcus Show στο Βεάκειο θέατρο Πειραιά!

MaGic CiRcus Show

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου - Βεάκειο θέατρο Πειραιά

Το Kidsproject είναι επίσημος χορηγός επικοινωνίας του πιο φαντασμαγορικού και εντυπωσιακού Magic Circus Show!

Ο σκηνοθέτης Αντώνης Πασβάντης δημιουργεί ένα σύγχρονο circus variete show με ένα πλούσιο επιτελείο καλλιτεχνών που θα σας καταπλήξουν.

Ο fire performer DEVA, που κέρδισε φέτος τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή Fire Arcst of the year 2022 στην Εσθονία, θα παρουσιάσει μαζί με την ομάδα του, το πιο φαντασμαγορικό fire show που έγινε ποτέ. Πολλαπλά φλεγόμενα αντικείμενα σε δυναμικές χορογραφίες και πυροτεχνήματα σε ένα θέαμα που θα μείνει αξέχαστο.

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος μάγος Tristan θα μας ταξιδέψει στον μοναδικό κόσμο της μαγείας μέσα από εξαφανίσεις, ψευδαισθήσεις και εντυπωσιακά μαγικά νούμερα που θα σας καταπλήξουν.

Οι εναέριες ακροβάτισσες Δανάη Μαλτέζου και Εύα Γαλάνη θα σας κόψουν την ανάσα με τα ριψοκίνδυνα εναέρια ακροβατικά τους μέσα από μοναδικές χορογραφίες σε πανιά, κρίκο, σχοινί και ιμάντες.

Ο μοναδικός μίμος Alex de Pari μετά την επιτυχία του στο Ελλάδα έχεις Ταλέντο, θα μας ταξιδέψει στον υπέροχο κόσμο της silent comedy με μοναδικά νούμερα και άφθονο γέλιο.

Ο circus performer Orto (Κωνσταντίνος Κωσταντινίδης) θα σας μαγέψει με ένα υπέροχο ακροβατικό νούμερο εδάφους χορεύοντας με ένα τεράστιο μεταλλικό στεφάνι (Cyr wheel) που στροβιλίζεται στο έδαφος.

Η contortionist Νίνα Σαββίδη θα μας δείξει όλες τις δυνατότητες ευλυγισίας και ισορροπίας του ανθρώπινου σώματος σε ένα εντυπωσιακό ακροβατικό νούμερο εδάφους που θα εντυπωσιάσει.

Και ένας θίασος από ακροβάτες και ζογκλέρ σε εντυπωσιακά νούμερα με κορίνες, hula hoops και κοντάρια που θα σας καταπλήξουν.

Μια οικογενειακή παράσταση τσίρκο που δεν πρέπει να χάσετε!!!

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Αντώνης Πασβάντης

Συμμετέχουν: DEVA, Tristan, Alex de Pari, Δανάη Μαλτεζου, Orto (Κωνσταντίνος Κωσταντινίδης), Νίνα Σαβίδη, Εύα Γαλάνη, Chriscan, Ναταλία Ρομανού

Μουσική επιμέλεια: Deva Performing Arts

Διάρκεια: 90 λεπτά

Ώρα έναρξης: 20.00


Οnline πώληση εισιτηρίων ΕΔΩ