Κλείσιμο

Θεατροπαιχνιδίσματα στο μαγικό βαγόνι!

   H Πολιτιστική εταιρεία Cherry Tree production & creation σε συνεργασία με τo Τρένο στο Ρουφ ανακοινώνουν την έναρξη του παιδικού θεατρικού εργαστηρίου «Θεατροπαιχνιδίσματα στο μαγικό βαγόνι».

   Σε έναν μαγικό χώρο από την 8η Οκτωβρίου 2022 θα ξεκινάει το Θεατρικό βαγόνι της Αμαξοστοιχίας για ταξίδια στο χρόνο και τη διασκέδαση, στο παιχνίδι και τη γνώση. Μέσα από έναν  κύκλο εκπαιδευτικού θεατρικού εργαστηρίου θα ανακαλύψουμε τους φανταστικούς κόσμους της μυθολογίας, της λογοτεχνίας, των λαϊκών παραμυθιών, των εθίμων, αλλά και τη σημασία των παγκόσμιων ημερών με μηχανοδηγό το θεατρικό παιχνίδι, τη δημιουργική γραφή, τα εικαστικά και τη μουσική με σκοπό την καλλιέργεια των συναισθημάτων των παιδιών.

   Περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους 5-12 ετών κάθε Σάββατο 11.00-13.00 από την 8η Οκτωβρίου 2022 μέχρι 29 Απριλίου 2023 σε ένα ταξίδι που οι περιπέτειες του θα μας γνωρίζουν τις οικογενειακές σχέσεις στη σύγχρονη κοινωνία, τη διαφορετικότητα, την αντιμετώπιση του σχολικού εκφοβισμού, τις συνέπειες των εξαρτήσεων, τη δύναμη της αλήθειας και της αυθεντικότητας, την ανακάλυψη των σημαντικών πραγμάτων στη ζωή μας, την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, την προστασία του περιβάλλοντος και πολλά άλλα.

Τα παιδιά ανάλογα με τη θεματολογία θα έχουν τη δυνατότητα να επιμεληθούν το προσωπικό τους έργο με όχημα τη φαντασία τους και την πολύτιμη βοήθεια από την αφηγήτρια – παιδαγωγό Πέγκυ Καραγιάννη.

Πληροφορίες – Αιτήσεις συμμετοχής
http://www.cherrytree.gr/theatropaixnidismatastomagikovagoni.html

Διοργάνωση
CherryTree Production & Creation
http://www.cherrytree.gr
Τηλ.: 2103450376 – 6978409945
E-mail: [email protected]