Κλείσιμο

Χάρισε και εσύ χαρά σε παιδιά που το έχουν ανάγκη σε όλη την Ελλάδα!

Χάρισε και εσύ χαρά σε παιδιά που το έχουν ανάγκη σε όλη την Ελλάδα!

Η παιδική φαντασία μετουσιώθηκε σε εικαστική δημιουργία πάνω σε τσάντες κασετίνες και καπέλα στο 4ο KIDOT Festival. Στη 2ήμερη εκδήλωση του KIDOT και μέσα από τη δράση Oργανισμού "Πράξη Αγάπης",  «Γίνε και εσύ καλλιτέχνης της Αγάπης για καλό σκοπό», τα παιδιά ζωγράφισαν την αγάπη σε τσάντες, καπέλα και κασετίνες, με την σημαντική συμβολή των εκπαιδευτριών, Αναστασία Μελετιάδου και Κατερίνα Περρού.

Τα μοναδικά αυτά αντικείμενα διατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Οργανισμού (δείτε ΕΔΩ) με σκοπό να προσφέρουν χαρά σε παιδιά που μας χρειάζονται. 'Ολα τα έσοδα θα προσφερθούν για την άμεση κάλυψη αναγκών παιδιών που βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα.

Μπορείτε και εσείς να προσφέρετε αγάπη με τον πιο εύκολο τρόπο χαρίζοντας χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους.


Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα του Οργανισμού, στο οποίο θα βρείτε όλες τις εικαστικές δημιουργίες των μικρών καλλιτεχνών με ένα κλικ ΕΔΩ.


Επιλέξτε την δημιουργία αγάπης του μικρού καλλιτέχνη που ξεχώρισες!

Και κάντε μια πράξη αγάπης σήμερα!

Δείτε την δράση αγάπης των παιδιών στην εκδήλωση του KIDOT

 

Λίγα Λόγια για τον Οργανισμό «ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ»

Ο Οργανισμός Πράξη Αγάπης, με ανιδιοτέλεια, αλληλεγγύη και σεβασμό, βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί και κάθε οικογένεια που αντιμετωπίζει βιοποριστικά προβλήματα και προβλήματα υγείας παρέχοντας εντελώς δωρεάν υπηρεσίες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, αποκατάστασης, ηθικής και υλικής υποστήριξης, χωρίς διακρίσεις και με στόχο την ισότιμη πρόσβαση όλων σε ποιοτική υγειονομική περίθαλψη καθώς και στις απαραίτητες κοινωνικές υπηρεσίες και αγαθά. Στο πλαίσιο της παρέμβασής μας, παρέχουμε: Ιατρικές υπηρεσίες και θεραπευτικά προγράμματα και επιτελούμε κοινωνικό έργο μέσω του το κοινωνικού μας Παντοπωλείου, στο οποίο συγκεντρώνονται όλα τα είδη τροφίμων και πρώτης ανάγκης και έπειτα διανέμονται σε ανθρώπους και οικογένειες που τα χρειάζονται.

Ετικέτες: