Κλείσιμο

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το 5ο Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας

SUPER ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ στο Kidsproject.gr !!!

Το Kidsproject.gr σε συνεργασία με το ATHICFF σάς κάνουν δώρο 10 διπλές προσκλήσεις για να απολαύσετε μερικές από τις καλύτερες ταινίες του 5ου Παιδικού και Εφηβικού Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας.

Έρχεται από τις 14 έως τις 20 Νοεμβρίου:

Με 100 ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους animation και live action, από 34 χώρες απ' όλο τον κόσμο...

Με ήρωες κάθε φύλου, φυλής και χρώματος...

Με ιστορίες για τους φίλους, την ψηφιακή ζωή, το περιβάλλον, τη συμπερίληψη...

Με χιούμορ, φαντασία, περιπέτεια κι ανεμελιά...

Επιλέξτε την ταινία που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε στη φόρμα του διαγωνισμού και διεκδικήστε μία διπλή πρόσκληση για εσάς και το παιδί σας!

Συγκεκριμένα για τα δώρα του διαγωνισμού:

  • 4 διπλές προσκλήσεις για την προβολή «Μικρά για τα Μικρά 2», (Σάββατο 19/11, στις 12:00 στον Κινηματογράφο Δαναός 1, διάρκεια 45΄, ηλικίες 2+)
    Ακόμα περισσότερες απίθανες ιστορίες κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους για παιδιά ηλικίας από 2 ετών και πάνω, χωρίς διαλόγους.

  • 2 διπλές προσκλήσεις για την προβολή «Ζωηροί Φίλοι», (Σάββατο 19/11, στις 17:00 στον Κινηματογράφο Δαναός 1, διάρκεια 55΄, ηλικίες 6+)
    Μικρού μήκους κινούμενα σχέδια με τετραπέρατους ήρωες για παιδιά ηλικίας από 6 ετών και πάνω, χωρίς διαλόγους ή μεταγλωττισμένα στα ελληνικά.

  • 2 διπλές προσκλήσεις για την προβολή «Η Καρδιά μιας Πεταλούδας», (Κυριακή 20/11, στις 12:00 στον Κινηματογράφο Δαναός , διάρκεια 105΄, ηλικίες 11+)
    Το ξεχωριστό αγόρι της ταινίας έχει ένα μεγάλο πουλόβερ κι ένα ακόμα μεγαλύτερο μυστικό: η καρδιά του προστατεύεται από γυαλί και παχιά πανοπλία. Το κέντρο του σύμπαντός του είναι ένα ξενοδοχείο για έντομα που έχτισε μόνος του σε μια παλιά έπαυλη και εκεί φιλοξενεί τα ζουζούνια που κατοικούν στο εγκαταλελειμμένο σπίτι. Μια μέρα, ένα κορίτσι μετακομίζει στην ίδια πόλη και όλος του ο κόσμος αναστατώνεται. Μέσα από την καινούργια φιλία, θα βρει το θάρρος να ξεπεράσει τους φόβους του και να αντιμετωπίσει τις καθημερινές δυσκολίες με ανοιχτή καρδιά. H πολυβραβευμένη ταινία από την Λιθουανία κοιτάζει με ιδιαίτερη πρωτοτυπία το θέμα του bullying, μιλώντας ταυτόχρονα για τη θεραπευτική επίδραση της αληθινής φιλίας.
  • 2 διπλές προσκλήσεις για την προβολή «Το Μονοπάτι», (Κυριακή 20/11, στις 15:00 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, διάρκεια 99΄, ηλικίες 10+)
    Μια περιπετειώδης απόδραση στα Πυρηναία Όρη και μια ανέλπιστη φιλία ανάμεσα σε δύο εκ πρώτης όψεως πολύ διαφορετικά παιδιά κάνουν Το Μονοπάτι κάτι πολύ περισσότερο από ένα συναρπαστικό μάθημα Ιστορίας. Στην Γαλλία του 1940, ο 12χρονος Ρολφ, και ο πατέρας του προσπαθούν να ξεφύγουν από τους Ναζί του Βερολίνου με προορισμό τη Νέα Υόρκη, όπου τους περιμένει η μητέρα του Ρολφ. Το μόνο που προλαβαίνει να πάρει μαζί του ο Ρολφ είναι το σκυλάκι του και ένα υπογεγραμμένο βιβλίο. Τελικά, βρίσκονται παρατημένοι στην Νότια Γαλλία με μοναδική διέξοδο τη διαδρομή μέσα από τα Πυρηναία. Η “διακινήτριά” τους είναι η μικρή βοσκοπούλα Νούρια, που γίνεται η μοναδική σύντροφος του Ρολφ σε αυτό το επικίνδυνο ταξίδι όταν συλλαμβάνεται ο πατέρας του. Αντιμέτωποι με τις αντιξοότητες, δύο φίλοι από άλλους κόσμους δημιουργούν έναν αξέχαστο δεσμό σε αυτή την πανέμορφη, συγκινητική ιστορία με φόντο μια από τις σκοτεινότερες περιόδους της Ευρώπης.

Ακολούθησε ΌΛΑ τα παρακάτω βήματα για να λάβεις μέρος στον Διαγωνισμό:

Facebook 

  1. Κάνε like στο Kidsproject και στο Athens International Children's Film Festival
  2. Κάνε like στο post (προαιρετικά μπορείτε να αφήσετε και ένα ευχαριστήριο σχόλιο)
  3. Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα του Διαγωνισμού

Instagram 

  1. Κάνε follow στο Kidsproject και στο Athens International Children's Film Festival
  2. Κάνε like στο post (προαιρετικά μπορείτε να αφήσετε και ένα ευχαριστήριο σχόλιο)
  3. Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα του Διαγωνισμού
  • Ο Διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στις 13:00 μ.μ.
  • Έχετε δικαίωμα για περισσότερες από μία συμμετοχές αρκεί να συμπληρώσετε αντίστοιχες φορές και τη φόρμα συμμετοχής!

Καλή επιτυχία‼️