Κλείσιμο

Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ!» από την ομάδα ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ!

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !!!

Κερδίστε δωρεάν προσκλήσεις για την παράσταση «ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ!»

για την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 12:00 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης !!!

 

Το Kidsproject.gr σε συνεργασία με τη θεατρική ομάδα Κοπέρνικος σάς κάνουν δώρο 3 διπλές προσκλήσεις για το θεατρικό έργο που την καθιέρωσε στην κορυφή στον χώρο του Θεάτρου για παιδιά το «ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ!»

Όσο κι αν ο τίτλος προσπαθεί να μας πείσει για το αντίθετο, πρόκειται για μια παράσταση γεμάτη μουσικήχιούμορ και κέφι που μας αποδεικνύει, με τον πιο όμορφο και ευφάνταστο τρόπο, ότι ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ!

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: «Σε μια όμορφη και ήσυχη πολυκατοικία, ο κύριος Ευδαίμων, ένας στρυφνός και πειθαρχημένος διαχειριστής, ζει μια απολύτως αθόρυβη καθημερινότητα. Όλα ανατρέπονται, όμως, όταν στο διπλανό διαμέρισμα μετακομίζει ένας νεαρός μουσικός! Ο κύριος Ευδαίμων, ενοχλούμενος από τις μελωδίες και τους πρόσχαρους ήχους του, καταστρώνει ένα παμπόνηρο σχέδιο για να τον διώξει μακριά. Την ίδια ώρα, ο νεαρός γείτονας, προσπαθεί να κερδίσει τη φιλία του, αποδεικνύοντάς του ότι η μουσική βρίσκεται παντού, ακόμα και μέσα στην αποστειρωμένη και άηχη ζωή του!»

Με πρωτότυπα τραγούδια που ερμηνεύονται ζωντανά επί σκηνής με φυσικά όργανα (πιάνο, ακορντεόν, γιουκαλίλι κ.α) αλλά και με τη βοήθεια των παιδιών - θεατών (!) αποδεικνύεται πως όλοι δικαιούνται το σεβασμό και μια δεύτερη ευκαιρία στη φιλία και στη χαρά! Πέρα από την έντονη μουσική παρουσία και τα εκπαιδευτικά χαρακτηριστικά, από την παράσταση δεν λείπει το χιούμορ, η δράση, η έντονη διάδραση και οι έξυπνοι θεατρικοί διάλογοι, στοιχεία που χαρακτηρίζουν κάθε δουλειά της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ.

Το κείμενο υπογράφουν οι, δύο φορές βραβευμένοι με το Κρατικό Βραβείο, συγγραφείς Άγγελος Αγγέλου και Έμη Σίνη, ιδρυτικά μέλη της ομάδας ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει – για άλλη μια φορά - ο ευρηματικός Γκάυ Στεφάνου.

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση θα βρείτε ΕΔΩ!


Ακολούθησε ΌΛΑ τα παρακάτω βήματα για να λάβεις μέρος στον Διαγωνισμό:

Facebook 

  1. Κάνε like στο Kidsproject και στο ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ
  2. Κάνε like στο post (προαιρετικά μπορείτε να αφήσετε και ένα ευχαριστήριο σχόλιο)
  3. Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα του Διαγωνισμού

Instagram 

  1. Κάνε follow στο Kidsproject και στο ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ
  2. Κάνε like στο post (προαιρετικά μπορείτε να αφήσετε και ένα ευχαριστήριο σχόλιο)
  3. Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα του Διαγωνισμού
  • Ο Διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 14 Ιανουρίου και ώρα 10:00
  • Έχετε δικαίωμα για περισσότερες από μία συμμετοχές αρκεί να συμπληρώσετε αντίστοιχες φορές και τη φόρμα συμμετοχής!

Καλή επιτυχία‼️

Ετικέτες: