Κλείσιμο

ΜΠΕΣ ΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΟΥ… στο Λονδίνο

Η επιτυχημένη θεατρική παράσταση – βιωματικό εργαστήρι «ΜΠΕΣ ΣΤΑ ΠΑΠΟYΤΣΙΑ ΜΟΥ» από την ομάδα ΟΝΕΙΡΟΔΡΑΜΑ, έρχεται για πρώτη φορά στο Λονδίνο προσκεκλημένη της Greek Library of London.

Η παράσταση-βιωματικό εργαστήριο "Μπες στα παπούτσια μου" μετά τη θερμή ανταπόκριση που έλαβε από το θεατρόφιλο κοινό στην Αθήνα και καθώς διανύει τη δεύτερη επιτυχημένη χρονιά παραστάσεων, με ιδιαίτερη χαρά αποδέχτηκε το κάλεσμα διεθνών φορέων και θεάτρων σε πόλεις του εξωτερικού. 

Στόχος της ομάδας είναι τα παιδιά του ελληνισμού στο εξωτερικό να έρθουν σε επαφή τόσο με τον ελληνικό λόγο μέσω των παραστατικών τεχνών όσο και με μια κοινωνική προβληματική που φέρει η παράσταση σαν θεματολογία που ξεπερνά τα σύνορα. 

Μπες στα παπούτσια μου (Περιοδεία σε πόλεις της Ευρώπης)!

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Συγγραφέας - Κείμενο: Γιώργος Μενδρινός

Σκηνοθεσία: Γιώργος Μενεδιάτης

Σύμβουλος ψυχικής υγείας - ειδική παιδαγωγός: Στέλλα Μουδάτσου

Σκηνικά - Κοστούμια: Κωνσταντίνος Γκουγκούνης

Στίχοι - Μουσική: Στέλλα Μουδάτσου

Ενορχήστρωση: Roman Gomez

Φωτογραφία: Λευτέρης Καλογιός

Ηθοποιοί: Χριστίνα Μουδάτσου, Γιώργος Μενεδιάτης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Παράσταση:

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 11:00 

στο New Unity (277A Upper Street London N1 2TZ)

Εισιτήρια μέσω Eventbrite ΕΔΩ

Μια παράσταση που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 έως 11 ετών.

Η Θεατρική παράσταση-εργαστήριο τελείται υπό την αιγίδα του ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος και έλαβε έγκριση αιγίδας και επιχορήγησης του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Λίγα λόγια για την Greek Library of London

Η Greek Library of London είναι ένα οργανισμός (charity) που προωθεί τον ελληνικό πολιτισμό στο Λονδίνο. Ξεκίνησε το 2017 με πολιτιστικές δράσεις, με πλούσια δανειστική βιβλιοθήκη για ενήλικες και παιδιά, έχει δημιουργήσει την Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης με προσκεκλημένους καταξιωμένους συγγραφείς, εκπαιδευτικά προγράμματα  και  γενικά μια σειρά live Conversation με Έλληνες των γραμμάτων & των τεχνών.Έχει πάνω από  480 μέλη και 30 εθελοντές που συμβάλλουν στην οργάνωση των δράσεων τους.