Κλείσιμο

Το TEDxMaviliSquare επιστρέφει έτοιμο να ανακαλύψει την δική του εὖtopia!

Mavilians Επιστρέψαμε! Το Σάββατο στις 6 Μαΐου του 2023 στις 09:00, το ετήσιο, υβριδικό event του TEDx Mavili Square από την Deloitte, επιστρέφει στην Πανεπιστημιούπολη των Ιωαννίνων για 6η συνεχόμενη χρονιά, με σκοπό να ανακαλύψει την δική του εὖtopia!

Η μεγαλύτερη γιορτή διάδοσης ιδεών επιστρέφει με νέες εκπλήξεις. Κλείστε τώρα το εισιτήριο που σας ταιριάζει και βιώστε την πιο μοναδική TEDx εμπειρία, γεμάτη ομιλίες, performances, workshops καθώς και το 2ο Mavilians Career Fair με πολλές εκπλήξεις, είτε κοντά μας, στις αίθουσες του Συνεδριακού Κέντρου «Κάρολος Παπούλιας», είτε εξ αποστάσεως!

Η μεγαλύτερη εκδήλωση ιδεών στην δυτική Ελλάδα σας υπόσχεται μια μέρα γεμάτη αισιόδοξα μηνύματα, και μοναδικές ευκαιρίες καριέρας από περισσότερες από 15 εταιρείες. 

Θέλετε να ζήσετε ακόμη πιο έντονα μια TEDx Mavili Square εμπειρία; Κάντε την αίτηση σας ώστε να γίνετε μέλος της εθελοντικής ομάδας του TEDx Mavili Square και να έρθετε σε επαφή με την διοργάνωση του ετήσιου event μας, έως τις 21/03/2023!  

Μπείτε στο www.tedxmavilisquare.com και επιλέξτε το εισιτήριο που επιθυμείτε ή γίνετε εθελοντής στο πιο μεγάλο γεγονός της πόλης των Ιωαννίνων. 

Αν σου προσέλκυσαν την προσοχή τα παραπάνω, ακολούθησε τον οργανισμό στα επίσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μαθαίνεις όλο και περισσότερους συμμετέχοντες της εκδήλωσης, αλλά και νεότερες πληροφορίες!

FacebookInstagramLinkedIn | YouTube | TikTok | Twitter | Spotify 

 

Ετικέτες: