Κλείσιμο

Rock your socks for World Down Syndrome Day! 

Rock your socks for World Down Syndrome Day ! 

Το Σύνδρομο Down είναι μια γενετική κατάσταση που οφείλεται σε ένα επιπλέον χρωμόσωμα που εμφανίζεται στο 21ο ζευγάρι χρωμοσωμάτων ενός ατόμου, γι’αυτό και ονομάζεται και Τρισωμία 21.

Η 21η Μαρτίου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down από τα αριθμητικά στοιχεία που ορίζουν το Σύνδρομο (3.21).

Όλη την εβδομάδα το Labyrinth of Senses και το Kidsproject σας προ(σ)καλούν να βάλετε τις πιο ξεχωριστές σας κάλτσες, να βγάλετε φωτογραφίες και να τις ανεβάσετε στα social media χρησιμοποιώντας τα #WDSD, #rockyoursocks και #LabyrinthofSenses #kidsprojectgr.

Το Labyrinth of Senses είναι το κύριο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της KINITRO. Πρόκειται για ένα βιωματικό εργαστήριο αισθήσεων και εξοικείωσης με όλων των ειδών τις αναπηρίες. Το Kidsproject είναι η πιο σύγχρονη και ολοκληρωμένη πλατφόρμα σχετικά με το παιδί: παντός είδους Επιχειρήσεις, Εκδηλώσεις, Αρθρογραφία, Εκπαιδευτικό Υλικό, Διαγωνισμοί, Προσφορές & Online Πληρωμές Υπηρεσιών μέσα από το πρώτο Marketplace υπηρεσιών που αφορούν το παιδί στην Ελλάδα!

Ελάτε μαζί μας, φορέστε τις κάλτσες σας και βοηθήστε μας να αυξήσουμε την ενημέρωση για το Σύνδρομο Down!