Κλείσιμο
author image

ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ ΓΕΡΟΝΤΗ

Διευθύντρια του ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ, Ανασυνδυασμένη Ψυχοθεραπεύτρια, Πρόεδρος του Ε.Ε.Α.Ψ.Ε.Σ, Δόκιμο μέλος της ΕΕΑΣΘΣΨ, Επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Μέλος της IARPP, Μέλος HCCMA

28 Mar, 2023

Συζητώντας με τον γονιό - Ομιλίες στα σχολεία Χαλανδρίου

Το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. στα πλαίσια ενημέρωσης και πρόληψης για γονείς, παιδιά και εφήβους, διοργανώνει ένα δωρεάν πρόγραμμα ομιλιών προς τα σχολεία και τους εκπαιδευτικούς οργανισμούς όλων των βαθμίδων.

Στόχος του προγράμματος είναι η ενίσχυση του ρόλου των γονέων και η εξεύρεση εναλλακτικών τρόπων προσέγγισης σε θέματα που απασχολούν γονείς και μαθητές, αλλά και ενημερώνουν για καθημερινά θέματα που αντιμετωπίζουν στην σύγχρονη εκπαίδευση και κοινωνία.

Οι ομιλίες είναι δια ζώσης, έχουν διάρκεια περίπου δύο (2) ωρών και ακολουθεί συζήτηση με τους γονείς ή τους μαθητές που παρευρίσκονται.

Οι ομιλίες αφορούν τις παρακάτω θεματικές:

1. «Παιδί & Τεχνολογία»

2. «Όσα χρειάζεται να γνωρίζει ένας γονιός με παιδί στην Εφηβεία»

3. «Συναισθηματική Αγωγή: Μαθαίνω να επικοινωνώ χωρίς προστριβές και διαμάχες με τον σύντροφο, τα παιδιά, τους γονείς μου, την έφηβη κόρη μου»

4. «Κρίσεις Πανικού & Αγχώδεις Διαταραχές»

5. «Σχολικός Εκφοβισμός (Bullying) & Αυτοεκτίμηση»


Για πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή των ομιλιών και για δήλωση ενδιαφέροντος στον εκπαιδευτικό σας οργανισμό, επισκεφτείτε τη σελίδα kethesy.gr με ένα κλικ ΕΔΩ.