Κλείσιμο

Parent’s Conference 2023

Parent’s Conference 2023

Το εντελώς δωρεάν Online Εκπαιδευτικό Συνέδριο για Γονείς από το Project Parenting που έγινε θεσμός, επιστρέφει!

“Κι εμείς που μεγαλώσαμε έτσι τι πάθαμε;”

“Άστο να κλάψει για να κοιμηθεί”

“Πήγαινε στο δωμάτιό σου να σκεφτείς τι έκανες!”

“Κλαίει για να σε χειριστεί. Πάτα πόδι”

Θέλεις κι εσύ να σπάσεις τα στερεότυπα που σε γεμίζουν τύψεις και συνεχίζουν παλαιωμένες και ξεπερασμένες απόψεις που δεν σε εξυπηρετούν; Και θέλεις να μάθεις τα πάντα για τις πιο σύγχρονες μεθόδους διαπαιδαγώγησης;

Τότε πρέπει να παρακολουθήσεις το Online Συνέδριο για Γονείς που γίνεται για 2η συνεχόμενη χρονιά από το Project Parenting στις 15, 16 και 17 Μαΐου 2023. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, εντελώς δωρεάν και υπόσχεται να προσφέρει γνώση και στήριξη σε κάθε άνθρωπο που θέλει να μάθει ποιες γονεϊκές μέθοδοι και πεποιθήσεις τον υποστηρίζουν στο σήμερα. Πώς να είναι απαλλαγμένος από ενοχές και πώς να αποκρούει απόψεις του παρελθόντος που δεν εξυπηρετούν τον ίδιο και το παιδί του. 

Πώς θα το παρακολουθήσεις;

Το συνέδριο θα γίνει μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας και θα είναι ανοιχτό και εντελώς δωρεάν για όλους. Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν 30+ ομιλητές όλων των κλάδων γονεϊκότητας, 40+ θέματα σε μορφή ομιλιών Q&A, διαδραστικών workshops και keynotes, αναιρώντας τα πιο βαθιά ριζωμένα στερεότυπα που κρατούν τους γονείς πίσω και τους γεμίζουν ενοχές. 

Αν και δωρεάν, το συνέδριο απαιτεί προεγγραφή και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την κράτηση της θέσης! Κλείσε την θέση σου εδώ! 

To Project Parenting: 

To Project Parenting αποτελεί την 1η online εκπαιδευτική πλατφόρμα για γονείς στην Ελλάδα, όπου σε συνεργασία με τους καλύτερους επαγγελματίες της γονεϊκότητας δημιουργεί εκπαιδευτικό υλικό για γονείς.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα του προγράμματoς - ή να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο [email protected]