Κλείσιμο

1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ALOHA Mental Arithmetic Greece

Το πρόγραμμα

Το ALOHA Mental Arithmetic είναι ένα πρόγραμμα Νοητικής Ανάπτυξης, το οποίο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 5 έως 13 ετών. Χάρη στον τρόπο εκμάθησης του προγράμματος τα παιδιά εξελίσσουν τις νοητικές τους ικανότητες με έναν άκρως διασκεδαστικό τρόπο, μέσω της χρήσης του κινέζικου άβακα, της εξάσκησης της Νοητικής Αριθμητικής και μέσω διδακτικών παιχνιδιών. Τα οφέλη του προγράμματος, ξεκινούν να γίνονται ορατά μέσα στους πρώτους έξι μήνες παρακολούθησης! Τα παιδιά αναπτύσσουν έναν αποτελεσματικότερο τρόπο σκέψης με αποτέλεσμα να κάνουν τα μαθήματα για το σπίτι γρηγορότερα, να αποκτήσουν εξαιρετική ικανότητα στην εκτέλεση μαθηματικών υπολογισμών νοητικά και στην επίλυση πολύπλοκων προβλημάτων. Έτσι, αλλάζει ριζικά η συνολική τους επίδοση.

Το έργο μας

Η Εταιρεία ALOHA Greece διαχειρίζεται ένα παγκόσμιο πρόγραμμα Ανάπτυξης Εγκεφάλου το οποίο ξεκίνησε δυναμικά στην Ελλάδα το 2019. Η πολυετής εμπειρία από τον παγκόσμιο φορέα και η ολοένα και μεγαλύτερη ένταξη μαθητών στο πρόγραμμα ALOHA πανελλαδικά μας δίνει την δυνατότητα της διοργάνωσης του 1ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού ALOHA στις 18 Ιουνίου 2023, στα Εκπαιδευτήρια «Ο Πλάτων» στα Γλυκά Νερά.


Η αποστολή μας

Στον περσινό Περιφερειακό Διαγωνισμό ALOHA 2022 που αφορούσε την Κεντρική Μακεδονία παρευρέθησαν περίπου 200 καλεσμένοι (γονείς – μαθητές – συνεργάτες). Στον φετινό Πανελλαδικό Διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί για 1η φορά αναμένουμε περίπου 500 καλεσμένους (γονείς – μαθητές – συνεργάτες).



 

Ετικέτες: