Κλείσιμο

Robotakia Festival 2023

Το Robotakia Festival 2023 παρουσιάζει στο κοινό τα οφέλη και τη μαγεία της εκπαιδευτικής ρομποτικής, μέσα από τα έργα εκατοντάδων μαθητών!

Το Robotakia Festival 2023 είναι ένα μεγάλο Φεστιβάλ Ρομποτικής, που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο, την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 το απόγευμα, από 16:30 έως 20:30. Περισσότεροι από 300 μαθητές της σχολής Robotakia, οργανωμένοι σε 50 ομάδες, θα παρουσιάσουν τις εκπληκτικές δημιουργίες τους σε χιλιάδες επισκέπτες!

Αυτό το μοναδικό γεγονός, με ελεύθερη είσοδο, αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία να ανακαλύψετε την μαγεία της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και τον τρόπο με τον οποίο ενισχύει τις δεξιότητες και την αυτοπεποίθηση των νέων παιδιών.

Παράλληλα, προσκεκλημένες ομάδες φοιτητών από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής θα παρουσιάσουν δικά τους έργα εμπνέοντας έτσι τα μικρότερα παιδιά και τους εφήβους.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι επιχειρήσεις InfoProcess, O3, Hellas Digital, 3D Expert, Leontios IKE & Associates, InfoProcess.

Για περισσότερες πληροφορίες και για κράτηση δωρεάν πρόσκλησης, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.robotakia.gr.

Τα Robotakia είναι μια κορυφαία σχολή εκπαιδευτικής ρομποτικής για παιδιά και εφήβους ηλικίας 4 έως 18 ετών. Με κέντρα ρομποτικής στη Γλυφάδα, τα Βριλήσσια και στον Άγιο Δημήτριο, τα Robotakia προσφέρουν μοναδικές ευκαιρίες εκπαίδευσης μέσω εργαστηρίων ρομποτικής και προγραμματισμού, είτε από κοντά είτε από απόσταση μέσω σύγχρονης τηλεκπαίδευσης.