Κλείσιμο

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το "The Christmas Factory", το αγαπημένο εργοστάσιο Χριστουγέννων μικρών και μεγάλων

Το "The Christmas Factory" γιορτάζει τα 10 του χρόνια και σας κάνει δώρο 10 διπλές προσκλήσεις 

για να υποδεχτείτε τον Άγιο Βασίλη με ανοιχτές αγκάλες και καρδιές γεμάτες γιορτινή διάθεση !!!


Το 
Kidsproject.gr, σε συνεργασία με το 
αγαπημένο εργοστάσιο των Χριστουγέννων "The Christmas Factory" σάς κάνουν δώρο 10 διπλές προσκλήσεις για τις 25/11 ή 26/11 και 5 προσκλήσεις για τις 27/11 ή 28/11 ή 29/11 ή 30/11 ή 1/12 ή στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. 

Το "The Christmas Factory" επανέρχεται πιο πλούσιο, πιο λαμπερό, πιο πλήρες με πολλά κρυμμένα μυστικά που περιμένουν μικρούς και μεγάλους να τα ανακαλύψουν!


To όνειρο του Άι Βασίλη είναι να ανανεώνει κάθε χρόνο το εργοστάσιό του και να υποδέχεται δεκάδες χιλιάδες μικρούς και μεγάλους σε έναν χώρο γεμάτο Χριστούγεννα και αυτό πραγματοποιείται εδώ και 10 χρόνια στο THE CHRISTMAS FACTORY: την πηγή των Χριστουγέννων στην καρδιά της Αθήνας.

Έτσι και φέτος, 10 χρόνια και χιλιάδες επισκέπτες μετά, το THE CHRISTMAS FACTORY ανοίγει τις πύλες του το Σάββατο 25 Νοεμβρίου ακόμα πιο πλούσιο και εορταστικό με εκατοντάδες δώρα, αμέτρητα θεάματα, λούνα παρκ, παγοδρόμιο, μουσικά δρώμενα, χορούς, παραμύθια, face painting, ξυλοπόδαρους, ανιματέρ, χριστουγεννιάτικες αφηγήσεις, γλυκιές και αλμυρές γωνιές που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους (με burger, hot dog, σουβλάκια, πίτσα, γλυκά, σοκολάτες, ζαχαρωτά, βάφλες), παιχνίδια και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους και την ολοκαίνουρια χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση “Τα Ανάποδα Χριστούγεννα” με την υπογραφή των Γεράσιμου Ευαγγελάτου, Γιώργου Σουλεϊμάν και Θέμη Καραμουρατίδη. Παιδιά και γονείς έρχονται αντιμέτωποι με μία μεγάλη πρόκληση: να περάσουν από όλα τα εργαστήρια και να συλλέξουν τις 10 πιο κορυφαίες και αστείες πληροφορίες για τη ζωή του Άι Βασίλη που θα τους αποκαλύψει πόσων χρόνων είναι τελικά! Το Santa’s top 10 σας περιμένει! 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε ΕΔΩ!


Ακολούθησε ΌΛΑ τα παρακάτω βήματα για να λάβεις μέρος στον Διαγωνισμό:

Facebook 

  1. Κάνε like στο Kidsproject και στο 

    The Christmas Factory

  2. Κάνε like στο post (προαιρετικά μπορείτε να αφήσετε και ένα ευχαριστήριο σχόλιο)
  3. Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα του Διαγωνισμού

Instagram 

  1. Κάνε follow στο Kidsproject και στο 

    The Christmas Factory

  2. Κάνε like στο post (προαιρετικά μπορείτε να αφήσετε και ένα ευχαριστήριο σχόλιο)
  3. Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα του Διαγωνισμού

Προσοχή:

  • Οι νικητές/τριες των 10 προσκλήσεων μπορούν να επιλέξουν όποια από τις δύο ημερομηνίες (25/11 ή 26/11 αποκλειστικά) θέλουν να επισκεφτούν το The Christmas Factory, ενώ οι νικητές/τριες των 5 προσκλήσεων όποια από τις πέντε ημερομηνίες (27/11 ή 28/11 ή 29/11 ή 30/11 ή 1/12) επιθυμούν
  • Οι προσκλήσεις είναι αποκλειστικά για 2 άτομα.
  • Δεν μπορείτε άλλη μέρα πέρα από τις μέρες για τις οποίες έχετε κληρωθεί. 
  • Ο Διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου και ώρα 15:00
  • Έχετε δικαίωμα για περισσότερες από μία συμμετοχές αρκεί να συμπληρώσετε αντίστοιχες φορές και τη φόρμα συμμετοχής!

Καλή επιτυχία‼️