Κλείσιμο

Emotion Kit by Συναισθηματίζειν

Το «Emotion Kit» είναι ένα πακέτο το οποίο δημιουργήθηκε από το Συναισθηματίζειν και παρέχει στοχευμένες δραστηριότητες που μπορούν να βοηθήσουν γονείς ή εκπαιδευτικούς να καλλιεργήσουν τη συναισθηματική νοημοσύνη του παιδιού.

Κάθε kit περιλαμβάνει:

·        Αναλυτικές οδηγίες για τη χρήση του kit

·        2 βιβλία με συναισθήματα

·        1 ταμπλό-επιτραπέζιο με 4 πιόνια & ζάρι

·        2 σετ κάρτες-κύβους συναισθημάτων

·        1 βάζο

·        1 σπρέι λεβάντας

·        1 βαζάκι με γκλίτερ

·        2 μπαλόνια με συναισθήματα

·        Λίγο μαλλί πλεξίματος

·        1 σετ μολύβια με συναισθήματα

·        1 παιχνίδι με σαπουνόφουσκες

·        1 θυμωμένη λούτρινη φιγούρα

·        2 παιχνίδια χαλάρωσης μέσα από την αναπνοή

 

Όλα τα στοιχεία του kit έχουν επιλεγεί προσεκτικά για να αλληλοσυμπληρώνονται και να θέτουν τα θεμέλια για την ανάπτυξη του συναισθηματικού λεξιλογίου, της συναισθηματικής επίγνωσης, της ψυχικής ανθεκτικότητας και της αυτορρύθμισης των συναισθημάτων των παιδιών. Κάθε kit είναι συσκευασμένο σε κουτί και καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο, που σημαίνει ότι μπορεί να αποθηκευτεί εύκολα.

Τα στοιχεία σε αυτό το kit βοηθούν στην ανάπτυξη των παρακάτω:

Συναισθηματική Επίγνωση: να είναι σε θέση να αναγνωρίζουν τα συναισθήματα που βιώνουν, ανά πάσα στιγμή. Για να διαχειριστούν, αποτελεσματικά, τα συναισθήματά τους πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο σίγουρα για το τι αισθάνονται.

Συναισθηματική Κατανόηση: Η κατανόηση των συναισθημάτων μπορεί να οριστεί, ως η αναγνώριση των συναισθημάτων που βιώνονται, η κατανόηση, η αιτιολόγηση και τέλος, η διαχείριση τους.

Συναισθηματική Έκφραση: Η συναισθηματική έκφραση αναφέρεται στο πώς κάποιος μεταφέρει τη συναισθηματική εμπειρία, μέσω της λεκτικής και της μη λεκτικής συμπεριφοράς. Η συναισθηματική έκφραση πρέπει να διαχωρίζεται από τη συναισθηματική εμπειρία, γιατί είναι πιθανό τα παιδιά να βιώνουν συναισθήματα, χωρίς να τα εκφράζουν.

Συναισθηματική Ρύθμιση: Η συναισθηματική ρύθμιση ή αλλιώς αυτορρύθμιση, αναφέρεται στο πώς αντιμετωπίζουμε μεγάλα συναισθήματα όπως θυμό, ενθουσιασμό, απογοήτευση, άγχος.

*Σημείωση: Τα χρώματα των αντικειμένων ενδέχεται να διαφέρουν.

Παραγγελίες στο 📞2311242994.

Αποκλειστικά από το Συναισθηματίζειν!