Κλείσιμο

Η Ομάδα Smegobots από τους Αγίους Αναργύρους στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής FIRST® LEGO® League

Η Ομάδα Smegobots από τους Αγίους Αναργύρους Προκρίνεται στον Τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής FIRST® LEGO® League.

Το πάθος για την τεχνολογία και τη δημιουργικότητα συναντά την αφοσίωση και το ταλέντο στην ομάδα Smegobots, η οποία προέρχεται από το κέντρο Νέων Τεχνολογιών RoboSociety στους Αγίους Αναργύρους. Η πρόκρισή τους στον τελικό του FIRST® LEGO® League αντιπροσωπεύει το αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, αφοσίωσης και συνεργασίας.

Το FIRST® LEGO® League είναι ένας από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς παγκοσμίως, προσφέροντας στους νέους την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον κόσμο της επιστήμης και της τεχνολογίας μέσα από το παιχνίδι και τη δημιουργικότητα.

Η ομάδα Smegobots αποτελείται από 7 μέλη, οι οποίοι με τη συνεργασία τους και το πάθος τους για την τεχνολογία κατάφεραν όχι μόνο να προκριθούν στον τελικό, αλλά και να κερδίσουν το βραβείο Core Values.

Ο τελικός προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 9 και 10 Μαρτίου, παρουσία περισσότερων ομάδων που έχουν ξεχωρίσει στον τομέα της τεχνολογίας και της δημιουργικότητας. Αυτή η διοργάνωση, εγκεκριμένη από το Υπουργείο Παιδείας, αποτελεί σημαντικό γεγονός κάθε χρόνο και προσφέρει στους νέους μια εμπειρία που θα τους στοχεύσει στην ανάπτυξη των ικανοτήτων τους σε επιστημονικούς και τεχνολογικούς τομείς.

Η πρόκριση της ομάδας Smegobots στον μεγάλο τελικό αντικατοπτρίζει το ταλέντο των νέων στον τομέα της τεχνολογίας και της εκπαίδευσης. Αυτή η επιτυχία δεν αφορά μόνο την ομάδα, αλλά και την κοινότητα των Αγίων Αναργύρων, που βλέπει τους νέους της να ξεχωρίζουν σε διαγωνισμούς αυτού του κύρους.

Με το θέμα της φετινής χρονιάς να είναι το STEM και οι τέχνες, η ομάδα Smegobots παρουσιάζει το μελλοντικό δυναμικό και τις δυνατότητες των νέων για καινοτομία και δημιουργική έκφραση. Με ανυπομονησία περιμένουμε τον τελικό στη Θεσσαλονίκη για να δούμε τι θα επιφέρει η παρουσία της ομάδας Smegobots σε αυτό τον συναρπαστικό διαγωνισμό.